Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

Σχετικά με το αν υπήρξε ή όχι πρώτος άνθρωπος.


Μας έστειλε κάποιος αναγνώστης το παρακάτω άρθρο:


Η απάντηση μας στο παραπάνω δημοσίευμα:
ΔΕΝ υπήρξε πρώτος άνθρωπος ποτέ, ούτε πρώτο ζευγάρι ανθρώπων, και το ίδιο ισχύει για όλα τα όντα πάνω στη γη, ακόμα και για τα κυανοβακτήρια,  αλλά εξέλιξη με μεταλλάξεις, μικρές ή μεγάλες, και φυσική επιλογή, και βελτίωση των χαρακτηριστικών και των ικανοτήτων μέσω της επιβίωσης κάθε φορά του ικανοτέρου, και της αναδιανομής των μεταλλαγμένων και μη γονιδίων, μέσω της μίτωσης και της μείωσης που είναι οι δύο τρόποι διχοτόμησης και μοιράσματος του DNA, βλ. λέξεις στη wikipedia και στα λεξικά. Τα έχω γράψει εδώ και 10 χρόνια αλλά δεν με πιστεύετε και δεν με διαβάζετε!!! Δεν με διαφημίζετε και δεν με προωθείτε κανένας, όπως πρέπει. Αντίθετα πολλοί μου κάνουν σαμποτάζ. Όσον αφορά την Ελλάδα συμφωνώ ότι είχε τις καλύτερες συνθήκες κλίματος και εδάφους και ηλιοφάνειας και την καλύτερη και πολυπλοκότερη γλώσσα λόγω πολύ ικανότερου εγκεφάλου και λόγω όλων των ανωτέρω συνθηκών που ευνόησαν περισσότερες και καλύτερες μεταλλάξεις και καλύτερη φυσική επιλογή.
Θεόδωρος  Βαρδάκας
Εκτυπώστε αυτό το άρθρο!

2 σχόλια:

  1. "ΔΕΝ υπήρξε πρώτος άνθρωπος ποτέ"

    ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ υπήρξε.

    "ούτε πρώτο ζευγάρι ανθρώπων, και το ίδιο ισχύει για όλα τα όντα πάνω στη γη"

    Και πρώτο ζευγάρι ανθρώπων υπήρξε και πρώτο ζευγάρι από όλα τα υπάρχοντα ζώα. Όλοι έχουν κάποιον πρόγονο.

    "εξέλιξη με μεταλλάξεις, μικρές ή μεγάλες, και φυσική επιλογή, και βελτίωση των χαρακτηριστικών και των ικανοτήτων μέσω της επιβίωσης κάθε φορά του ικανοτέρου"

    Από το DNA γνωρίζουμε ότι αυτό δεν ισχύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιά βιβλία διάβασες? Ποιά σχολεία τελείωσες? Που βασίζονται αυτά που λές? Πόσα χρόνια νομίζεις ότι υπάρχει η γη και οι άνθρωποι? Γιατί διαφέρουν μεταξύ τους? Τα γονίδια όλων δεν είναι όλα ίδια. Γίνονται μεταλλάξεις κάπου κάπου και αλλαγές με τα χρόνια που περνάνε. Διάβασε και τα άλλα κείμενά μου και απάντησέ μου στις ερωτήσεις. Τα βιβλία μου είναι από καθηγητές Πανεπιστημίων και Νομπελίστες κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή