Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2008

Πως το Σύμπαν αναπαράγεται συνεχώς από το Μηδέν!

Έχει παρατηρηθεί σήμερα με τους τηλεσκοπικούς δορυφόρους που είναι σε τροχιά γύρω από την γη ότι ανά κυβικό χιλιόμετρο και ανά έτος παράγεται από το κβαντικό κενό ένα ζεύγος σωματιδίων ενέργειας τα οποία απομακρύνονται αντίθετα με την ταχύτητα του φωτός. Το γεγονός αυτό συνιστά παραγωγή ενέργειας εκ του μηδενός πράγμα που δεν αντιβαίνει στην αρχή διατήρησης της ενέργειας, μιας και η ενέργεια του ενός σωματιδίου είναι ίση και αντίθετη με την ενέργεια του άλλου, άρα στο σύνολο της η ενέργεια είναι ίση με το μηδέν.

Με αυτό τον τρόπο έχει υπολογισθεί ότι έτσι έχει παραχθεί όλη η ενέργεια του Σύμπαντος η οποία είναι ίση με το μηδέν. (Stephen Hawking, Το χρονικό του χρόνου.) Όσον αφορά την ύλη αυτή πρέπει να έχει παραχθεί μαζικά σε εκτεταμένο χώρο ο οποίος είχε κατακλυσθεί από τα αυτομάτως παραγόμενα ζεύγη σωματιδίων ενέργειας τα οποία παράγονται με αρχή κάποιο κεντρικό χώρο και κινούνταν προς τα έξω, ενώ διευρύνεται ο χώρος του κβαντικού κενού η αλλιώς αιθέρα τον οποίο ορθώς είχε υποθέσει ο Αϊνστάιν και εσφαλμένα τον απέρριψε.

Όταν παράγονται έτσι ανά ζεύγη απειράριθμα σωματίδια ενέργειας σε τεράστιο χώρο με τεράστιες ταχύτητες δημιουργείται η ψευδαίσθηση μιας Μεγάλης Έκρηξης ενός Big Bag το οποίο παράγει τεράστιο αριθμό σωματιδίων ύλης λόγω των υψηλών ενεργειών που παράγονται από τις συμβολές των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων μέσα σε μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το φαινόμενο υλοποίησης είναι και σήμερα παρατηρήσιμο σε πειράματα και έχει εξηγηθεί και στη θεωρία. Άρα το σύνολο της ύλης έχει παραχθεί και παράγεται συνεχώς από την δωρεάν ενέργεια που και αυτή συνεχίζει να παράγεται δωρεάν!
Και όπως γράφει και ο Hawking: "μας έμαθαν ότι τα καλά πράγματα κοστίζουν ακριβά, όμως το Σύμπαν ολόκληρο δίνεται εντελώς δωρεάν!!!" ( Στο Χρονικό του Χρόνου).Η άποψη αυτή οδηγεί σε ένα περιοδικώς εκριγνομενο Σύμπαν κάθε 30-50 δις χρόνια και έχει δημοσιευθεί στο American Scientific πριν 5 χρόνια. Η ύλη χάνεται στο άπειρο με απωστικές δυνάμεις μεταξύ των γαλαξιών και το κενό ύλης στο κέντρο προκαλεί νέα υπερπαραγωγή ενέργειας, κ. ο. κ.
Εκτυπώστε αυτό το άρθρο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου