Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2008

Παρουσίαση Βιβλίου: Θαύμα ή Απάτη το Φως των Ιεροσολύμων

Στο βιβλίο αυτό ο διάσημος συγγραφέας Μιχάλης Καλόπουλος αποδεικνύει πεντακάθαρα την φοβερή πλάνη και εξαπάτηση δισεκατομυρίων πιστών Χριστιανών από τα Ιερατεία τους, που συντελείται συνεχώς από τον 9ο αιώνα (και στο μέλλον θα συνεχίσει), σχετικά με το δήθεν θαύμα του Αγίου Φωτός, στα Ιεροσόλυμα, το οποίο είχε καταγγείλλει στο Πανελλήνιο και ο μέγας διδάσκαλος του Γένους, Ιατρός, Αδαμάντιος Κοραής, πριν 200 χρόνια σε κείμενό του, που είχαν εξαφανίσει οι παπάδες.

Αποδεικνύεται οριστικά ότι το "θαύμα" κατασκευάζεται από τον 9ο αιώνα από Δυτικούς καλογέρους που κατείχαν τότε τα Ιεροσόλυμα, με διάφορα διαλύματα ελαιοειδών με τετραχλοράνθρακα και ψίγματα κίτρινου ή λευκού φωσφόρου, στα οποία βουτάνε τα φυτήλια των κεριών της ανάστασης, 1-2 ώρες πριν την τελετή. Ανάλογα με το διαλύτη και τις σταγόνες λαδιού που προσθέτουν κανονίζεται σε πόση ώρα θα ανάψουν τα κεριά. Ο διαλύτης εξατμίζεται και τα ψίγματα φωσφόρου ερχόμενα σε επαφή με το οξυγόνο, καπνίζουν για λίγο και αυταναφλέγονται. Επίσης οργανώνουν και διάφορα τρικ και εφέ οι παπάδες και τυπολατρικά ώστε να μεγενθύνεται η εξαπάτηση και φυσικά με χίλιες δυό προφάσεις και απειλές εμποδίζουν κάθε αποκάλυψη της Απάτης. Το πείραμα εκτελέστηκε 10δες φορές σε εκπομπές της τηλεόρασης και τα κεριά άναβαν πάντα στην ώρα τους, προς τεράστια απογοήτευση των κληρικών. Με χιλιάδες σοβαρότατα στοιχεία ο μύθος του "Αγίου Φωτός" καταρίπτεται οριστικά.


Το βιβλίο αυτό σας το χαρίζουμε με αφιέρωση ή χωρίς ή σας το δανείζουμε από την βιβλιοθήκη του Συνδέσμου μας όσοι είστε στην Κοζάνη στο τηλ. 6977412948. Υπάρχουν 20 αντίτυπα. Ομοίως και το βιβλίο "Το Θέατρο της Σωτηρίας".

Εκτυπώστε αυτό το άρθρο!

7 σχόλια:

  1. Τα κεριά των απλών ανθρώπων μέσα στο Ναό την Αναστάσεως που ανάβουν την ώρα της αφής του Αγίου Φωτός είναι εμποτισμένα σε φωσφόρο; Το Άγιο Φώς που περιφέρεται και περιλούει τους Ανθρώπου καταγεγραμμένο από κάμερες είναι ομαδική οφθαλμαπάτη; Γιατί οι δυτικοί καλόγεροι αφού αυτοί έκαναν τη συνταγή δεν μπορούν να βγάλουν το Άγιο Φώς στον δικό τους εορτασμό του Πάσχα; Πίστευα ότι ανάγκη της θαυματουργικής παρουσίας Του Θεού είχαν και έχουν οι Εβραίοι και όχι οι Έλληνες που πάντα ήταν κοντά στο Θεό όπως διαπίστωσε ο Απόστολος Παύλος
    Καθώς στην Β’ προς Θεσσαλονικείς επιστολή του αναφέρει ότι «Εσείς δεν έχετε ανάγκη να σας διδάξω την αγάπη προς τον συνάνθρωπο σας γιατί Θεοδίδακτοι είστε στο να αγαπάτε τους άλλους». Δυστυχώς κάποιοι κατάφεραν να το αλλοιώσουν αυτό και όλοι μας ποια Έλληνες και μη, έχουμε την ανάγκη του Μέγα αυτού θαύματος για να ξέρουμε ότι ο Θεός ακόμη είναι μαζί μας, παρά τις άοκνες προσπάθειες αυτών των ‘κάποιων’ για το αντίθετο. Μην πέφτετε στην παγίδα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακριβώς αγαπητέ ανώνυμε! Μοιράζονται ειδικά την ώρα και με τον τρόπο που πρέπει ώστε όλοι να έχουν τα εμποτισμένα στο φώσφορο κεριά, και κυρίως εκείνα που είναι σε δεσμίδες των 33! Οπως το περιγράφεις ακριβώς αποδεικνύεται ότι δεν πήγες εκεί αλλά αρκείσαι στα εφέ των καμερών που μεγενθύνουν κατά πολύ το δήθεν θαύμα. Οι Δυτικοί καλόγεροι είχαν τότε τον 9ο αιώνα τα Ιεροσόλυμα και το ότι δεν μπορούν ίσως οι συνταγές έμειναν εκεί. Ισως και γιά λόγους μείζονος σκοπιμότητας, ώστε να μην αποκαλυφθή.
    Ο απόστολος Παύλος δεν είδε ούτε ζωγραφιστό τον Χριστό, και ήταν προπαγανδιστής των θεοκρατικών χριστιανικών και Εβραϊκών εθνικιστικών συμφερόντων, και κυριότατα γιά την καταστροφή της Ελλάδος την οποία και επέτυχε
    μετα τεράστιο αγώνα 100ετιών το 300 μ. Χ. με τον Θεοδόσιο. Το κόλπο με τον Χριστό έπιασε τόπο 100% και σήμερα κυριαρχούν παντού οι Εβραίοι διότι με όχημα τον Χριστιανισμό και την Ψευτοανάσταση κλπ. διέδοσαν παντού τις Διαθήκες τους και τα Εβραϊκά ονόματά τους και γίνονταν παντού συμπαθείς και τους δεχονταν παντού και έτσι εξαπλώθησαν σε όλη την γη και σήμερα κυβερνάνε τον πλανήτη και τον Λευκό Οίκο. Οι Ελληνες ντρέπονται να πούνε στο εξωτερικό ότι είναι Ελληνες και λένε ότι είναι Ιρλανδοί κλπ. Να διαβάσεις αγαπητέ το βιβλίο αυτό και το Θέατρο της Σωτηρίας όπως και το Εγωιστικό Γονίδιο γιά να γίνεις ο ίδιος Θεός! αλλά Ελληνας Θεός, στη γνώση. Και πήγαινε και μια εκδρομή στον Ολυμπο να θαυμάσεις τα τεράστια κυπαρίσια των 2000 ετων που τα έβλεπαν και οι Αρχαίοι Ελληνες και έννοιωθαν δέος Θεϊκό.
    Οσον αφορά το σλόγκαν της χριστιανικής αγάπης είναι κάλπικο! Δεν εφεύραν οι Εβραίοι ούτε ο κατευθυνόμενος ψευτοήρωάς τους Χριστός τίποτα καινούργιο. Υπήρχε και στους Ελληνες και πριν από εκατομύρια χρόνια αρκετή αγάπη από μάνες προς τα παιδιά τους και από εραστές και συζυγους προς την συντροφο και η αγνή αγάπη προς τους φίλους και συμπολεμιστές ή κυνηγούς. Αυτό το σλόγκαν το σερβιραν τα Ιερατεία μέσω του Χριστού και όταν έπιασε το κόλπο της ανάστασης-ανάνηψης τότε όλα τα συνοδευτικά σλόγκαν και δήθεν θαύματα διεδόθησαν σαν σπουδαία γιά το εθνικιστικό ανέβασμα του νέου εξουσιαστικού κινήματος του Ιουδαιοχριστιανισμού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα,
    διαβάζω ότι έχετε ιδρύσει έναν σύνδεσμο άθεων επιστημόνων.
    Απο μια γρήγορη ανάγνωση του blog σας διαπιστώνω ότι επικεντρώνεται στο συντριπτικό του μέρος σε μια προσπάθεια αναίρεσης του χριστιανισμού.

    Σαν δηλωμένος άθεος δεν θα ήταν σωστότερη η προσπάθεια αναίρεσης της επικρατούσας άποψης ότι ένα ανώτερο ον (ο επονομαζόμενος Θεός) δημιούργησε το σύμπαν.Και όπου ανώτερο ον βάλτε όποιον Θεό σας ταιριάζει.Πείτε τον Βούδα, Μωάμεθ ή Χριστό.

    Πάντως αφού ενδιαφέρεστε προτίστως για την αναίρεση του Χριστιανισμού, μπορείτε να διαβάσετε το βιβλίο "Αλλοπαρμένες Μεγαλοφυίες" του Federico Di Trocchio. Το βιβλίο αναφέρεται γενικά σε αιρετικούς επιστήμονες αποκλεισμένους απο την κλίκα της επιστημονικής κοινότητας.
    Στην σελίδα 93 μιλάει για Ιμ.Βελικοφσκι. Ο κύριος αυτός διατυπώνει μια πολύ ενδιαφέρουσα άποψη για τα θαύματα της βίβλου σε ένα βιβλίο που έγραψε το 1950 με τίτλο "Κόσμοι σε σύγκρουση". Το συγκεκριμένο (έντονα λογοκριμένο)ήταν το τελευταίο βιβλίο που δίάβασε ο Αινστάιν(βρέθηκε στο δωμάτιό του). Η περίληψη της θεωρίας του Βελικόφσκι βρίσκεται στο βιβλίο που σας προτείνω..

    Καλό βράδυ.
    Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας χαιρετω απο Αθήνα.Κριμα να ειμαστε τοσο μακρυά
    Καλη συνέχεια!
    Δημήτρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ Κώστα γιά τα θαύματα της βίβλου των Εβραίων είναι υπεραρκετά τα διάσημα παγκοσμίως βιβλία του Καλόπουλου που σύντομα θα γίνουν νέα Ελληνικά Ευαγγέλια απαλλαγής των Ελλήνων απο την δισχιλιετή καταστροφική ΚΑΤΟΧΗ ψυχη και σωματι στους αιώνιους εχθρούς μας Εβραίους και τις Διαθήκες τους. Αγοράστε τα γρήγορα ή βρες τε τα γιά να είστε μέσα στα πράγματα. Επίσης σας προτείνω το βιβλίο Δεισιδαιμονία και Αμάθεια όπου αναλύονται όλα τα κόλπα και πονηρά τεχνάσματα χιλιάδων κτυπητών "θαυμάτων" και αποδεικνύεται καθαρά ότι όλα είναι ψεύτικα γιά την εξουσία και το χρήμα καθυστερημένων αγράματων και παρασιτικών παπαδοδοσποτάδων, που λόγω "σχήματος" καταδυναστεύουν το λαό και καταστρέφουν όλη τη υγιά Ελληνική Νεολαία με Εβραϊκων συμφερόντων και προελεύσεως Ψευδαίστατη χριστιανική θεωρία!!!
    Οσον αφορά γιά την αθεϊα γενικώς δεν την πολυαναφέρω διότι και η επιστήμη είναι μιά Θρησκεια που ευλαβικά την προσκύνησα πολλές 10ετίες σε σχολεία και Πανεπιστήμια, ώσπου να την κατακτήσω λόγω και της αντιδραστικότητας του χριστιανικού Συστήματος. Αλλιώς θα μπορούσε κανείς πολύ πιο νωρίς να τα μάθει όλα. Η Ελληνική γλώσσα είναι η πιό κατάλληλη γιά την πρόοδο των επιστημόνων με άπειρη διαφορά από τις άλλες. Ομως το εμπόδιο το τεράστιο είναι το εγκλωβιστικό χριστιανοψυχιατρικό σύστημα που διαλύει και παραλύει και δολοφονεί όλα τα προοδευτικά μυαλά. Για το πως αναπαράγεται συνεχώς εκ του μηδενός το Συμπαν έχω γράψει άρθρο και θα το βρείτε σε προηγούμενες αναρτήσεις. Επίσης έχω γράψει για την εξήγηση της εξέλιξης και την λειτουργία του εγκεφέλου όλων των όντων. Γραψτε μου απορίες να απαντήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Ιμάνουελ Βελικόφσκι ήταν ένας εβραίος επιστήμονας που αναφέρει ότι όλα θαύματα που έγιναν όπως οι πληγές του φαραώ, το μανα εξ ουρανού ή ακόμη το..άνοιγμα της θάλασσας απο τον Μωυσή, ήταν αποτελέσματα περιβαντολογικών αλλαγών που έγιναν εκείνη την περίοδο εξαιτίας ενός κομήτη που πέρασε πολύ κοντά απο την γή. Ίσως ακούγεται χαζό με την πρώτη ανάγνωση, αλλά τα τεκμηρειώνει πολύ καλά....

    Όσον αφορά στην Αθεια καλά κάνετε και δεν την αναφέρετε πολύ γιατί όλοι κάπου πιστεύουμε. Είτε αυτό είναι Θεός, είτε Διάβολος, είτε κάποια μορφή επιστήμης, είτε κάποιος...συγγραφέας τα εγχειρήδια του οποίου τα βλέπουμε ώς ευαγγέλια...

    Καλό Βράδυ.
    Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ Κώστα
    Οσον αφορά γιά τον κομήτη διαφωνώ διότι αν διαβάσεις το Θέατρο της Σωτηρίας θα τα καταλάβεις όλα. Από την μέση και κάτω αναφέρεται στα θαύματα των Ευαγγελίων και τα εξηγεί πεντακάθαρα με όρους κοινωνικοπολιτικούς, ψυχολογικούς, επιστημονικούς, στρατιωτικούς, και ιστορικές πηγές, κλπ. Εγιναν όλα από καθαρά ζωτικά εθνικιστικά στρατηγικά συμφέροντα των Εβραίων γιαυτό αδυνατούμε να δούμε τι γράφουν μπροστά στα μάτια μας 2000 χρόνια τα Ευαγγέλια. Αλλωστε μας νίκησαν κατά κράτος το 300 μ. Χ. και κατέστρεψαν την δική μας κληρονομιά πολιτισμό και βιβλιοθήκες και καταδικάσθηκε εις θάνατον ο Ελληνισμός, και διά της βίας ενστερνισθήκαμε τις διαθήκες των εχθρών μας.
    Ο Μωυσής δεν άνοιξε καμμία Θάλασσα, απλώς άνοιξε κάποια φράγματα, διότι γνώριζε τα μέρη σαν πρώην αρχιμηχανικός του Φαραώ και υπουργός του και έτσι έπνιξε τούς διώκτες του. Για το μάνα ήταν καρποί από αρτόδενδρα που κάποιος σίφουνας τα μετέφερε τυχαία από μακρυά.
    Οσο γιά την επιστήμη όσοι την κατέχουν καλά είναι Επιστήμονες και δεν την πιστεύουν σαν θρησκεία. Μεταξύ αυτών είμαι και εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή