Παρασκευή 18 Ιουλίου 2008

Παρουσίαση Βιβλίου: το Θέατρο της Σωτηρίας

Το βιβλίο αυτό είναι 450 σελίδων και το πρώτο μισό αναφέρεται στην Παλαιά Διαθήκη, στον Προφήτη Ηλία που με τεχνητό θαύμα άναψε φωτιά με εύλεκτο υγρό στο βωμό του Γιαχβέ και κατέσφαξε με το χέρι του 800 ιερείς και βοηθούς της αντίπαλης θρησκείας του Βαάλ και εμείς οι Έλληνες περίφανοι τον τιμούμε για το κατόρθωμα του σε 500 εκκλησάκια σε ελληνικές βουνοκορφές!!! Μετά δίνει μια εφυέστατη εξήγηση του "θαύματος της ακαΐας των τριών παίδων εν καμίνω". Με σύγκριση της ιστορίας του Ηροδότου και της Αγίας Γραφής βγαίνει καθαρά ότι ο Μέγας Αλέξανδρος δολοφονήθηκε από δηλητηριασμό με πτωματικά υλικά και έπαθε παράτυφο, που οργάνωσε ο Προφήτης-υπουργός Ησαΐας αφού πρώτα προφήτευσε το θάνατο του καταραμένου Βασιλιά γιατί θέλησε να κάνει πρωεύουσα της αυτοκρατορίας του την Βαβυλώνα που κατέστρεψε την Ιερουσαλήμ.

Το δεύτερο μισό αναλύει τα θαύματα του Ευαγγελίου που αποδεικνύονται όλα στημενα και ψεύτικα και στις τελευταίες 60 σελίδες καταρεέι τελείως το παραμύθι της δήθεν ανάστασης του Χριστού, ο οποίος στην πραγματικότητα μαζί με τους 12 μαθητές εκτελούσαν διατεταγμένη αποστολή των ηγετών τους Αρχιερέων θεοποίησης ενός δήθεν πανιαματικού διδασκάλου και Σωτήρα υιού του δικού τους θεού που ανασταίνει και νεκρούς, προδίδεται δήθεν από τον δικό του μαθητή την Μ. Πεμπτη και δικάζεται Μ. Παρασκευή ώστε να μείνει στο σταυρό 2-3 ώρες και να μην πεθάνει από την νάρκωσή του με το καρωτικό όξος που του έδωσαν οι παριστάμενοι δικοί του.

Οι τρεις Ευαγγελιστές μιλούν γιά κρέμασμα επι του Σταυρού και όχι κάρφωμα που σημαίνει ότι τον έδεσαν ενώ το "ήλοις προσηλώθη" το γράφει ο Ιωάννης το 100 μ.Χ. Το ίδιο και για το λόγχισμα (λόγχη εκεντήθη), άρα είναι ψέμα. Νομίζοντας ότι πέθανε τον κατέβασαν χωρίς να τον τσακίσουν οι Ρωμαίοι γιατί ήταν όχι τυχαία Μ. Σάββατο και η μόνη μέρα που κατέβαζαν από τον σταυρό τα πτώματα. Τον ανένηψαν μετά ο Αριμαθείας και ο Νικόδημος μέσα στον καινούργιο καθαρό θολωτό τάφο με τα 100! λίτρα (50 κιλά) αρώματα! που ήταν στην πραγματικότητα τα πταρνηστικά κ.α. υλικά της ανάνηψης, τον φυγάδευσαν και την άλλη μέρα έβαλαν φρουρά σε άδειο τάφο οι Φαρισσαίοι. Τον παρουσίασαν σε Συναγωγές "αναστημένο" και μετά τον φυγάδευσαν με την γυναίκα του Μαρία για να μην τον πιάσουν οι Ρωμαίοι και τον σκοτώσουν και φενερωθεί το κόλπο τους. Έτσι, ανέβηκε πολύ ο σεβασμός και ο φόβος όλων στο Θεό των Εβραίων που αναστήθηκε και στο θεοκρατικό τους καθεστώς και διαδόθηκε η είδηση και κατάφεραν να απαλλαγούν από τους Ρωμαίους και να κυριαρχήσουν στην περιοχή και να καταστρέψουν την Ελλάδα και τον Πολιτισμό μας. Όλα αυτά βγαίνουν μέσα από τα επίσημα Ευαγγέλια.

Το βιβλίο αυτό το δίνουμε δωρεάν με αφιέρωση ή δανεισμένο σε όσες και όσους ενδειαφέρονται. Υπάρχουν 15 αντίτυπα.

Εκτυπώστε αυτό το άρθρο!

2 σχόλια:

  1. Πολύ καλά τα βιβλία του Καλόπουλου. Τα έχω όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή