Τρίτη 22 Απριλίου 2008

Ομαδικά Οράματα. Είναι ή όχι θαύματα;

Π.χ. του Αγίου Ραφαήλ σε Λιτανείες κ.λπ. το οποίο εξηγήθηκε πλήρως ενώπιον εκατομμυρίων τηλεθεατών. Πως;

Είναι γνωστό ότι ατομικές ψευδαισθήσεις υπάρχουν σαν ψυχωτικό σύμπτωμα λόγω στρες, αγωνίας, άγχους ακόμα και στις επιθανάτιες ψυχώσεις και κατά 95% είναι εκτός θρησκευτικού περιεχομένου και το 5% εντός, και αφορά όλες τις θρησκείες, ( Ιεροδιακόνου Κάθηγ. Ψυχιατρικής κ.λπ.). Όταν υπάρχει ομαδική αγωνιά επιθανάτιος με κοινό περιερχόμενο π.χ. στη Λιτανεία αυτή οπού υπήρχαν εκατοντάδες βαριά άρρωστοι και ετοιμοθάνατοι και περίμεναν όλοι το θαύμα να σωθούν εναγωνίως κάποιος είδε πρώτος τον Άγιο (ατομική ψευδαίσθηση) και φώναξε:

- Νάτος ο Άγιος στο καμπαναριό!!! (στην TV). Οπότε γύρισαν όλοι προς τα εκεί πυροδοτήθηκε και ξεχείλισε η συγκίνηση και η φόρτιση και οι πιο ευαίσθητοι και ετοιμοθάνατοι και πιστοί είδαν τον Άγιο. Τον είδαν λέει 30 περίπου από τους 2000. Τι είδαν? Άλλος τον είδε με άσπρα, άλλος με πράσινα, άλλος ψηλά στο καμπαναριό, άλλος χαμηλά, άλλος καβάλα στο άλογο, άλλος όπως στο ένα εικόνισμα άλλος όπως στο άλλο, άλλος γερό άλλος νέο, άλλος έτσι άλλος αλλιώς, όπως προέκυψε απο τις συζητήσεις εκ των υστέρων.

Άρα δεν επρόκειτο για αντικειμενική ΥΠΑΡΞΗ όπως υποτίθεται ότι αποδεικνύει το ομαδικό όραμα!!! (και όπως πιστεύεται όταν δεν το συζητούν όσοι το είδαν) Αλλά συγχρονισμένες και συντονισμένες ατομικές ψευδαισθήσεις! Και η ουσία; Θεραπεύθηκε κανείς;

Ζήτημα να θεραπευτήκαν 2-3 από τους 2000 δεν γνωρίζω. Άλλοι από σύμπτωση, άλλοι από αυθυποβολή, σταματούν οι πόνοι και κάνουν μερικά βήματα. Μετά όμως 2-3 μέρες όλοι οι θεραπευμένοι είναι χειροτέρα αυτό βεβαιώνουν οι γιατροί. Και κανείς τους δεν γλυτώνει τις επόμενες πολλές αρρώστιες που ακολουθούν και τους πόνους και τον θάνατο!!!

ΑΡΑ ΠΙΟ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ; ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟ "ΘΑΥΜΑ"; ΚΑΝΕΝΑ!

Και άρα ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΕ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ!!!


Εκτυπώστε αυτό το άρθρο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου