Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2008

Παρουσίαση της βασικής βιβλιογραφίας του blog μας..

Τα βιβλία που εξηγούν πεντακάθαρα όλη την Εξέλιξη των Ειδών και στην πολυπλοκότητα τους και στην χρονολογική τους τοποθέτηση και στο γεννεολογικό τους Δένδρο είναι τα βιβλία του Richard Dawkins Βιολόγου και Ζωολόγου επί 35 χρόνια στην Οξφόρδη, τα οποία προφανώς δεν αρέσουν στο σκοταδιστικό εβραϊκό παπαδαριό που μας κυβερνάει επί 1700 χρόνια, ενώ στο εξωτερικό είναι Παγκόσμια Μπεστ Σελλερς για 10ετιες!!!

1) Το Εγωιστικό Γονίδιο, Εκδ. Κάτοπτρο 1977 και Σύναλμα, από όπου και εξαντλήθηκαν εδώ και δύο χρόνια τουλάχιστον!!! Εξηγεί με σαφείς επιστημονικές ορολογίες και πάρα πολλές περιπτώσεις μελετηθέντων πειραμάτων βιολογίας και ζωολογίας και ανακαλύψεις και χρονολογήσεις απολιθωμάτων και σαφέστατη λογική και μαθηματική ανάλυση το πως προέκυψαν όλα τα είδη βάσει των επιβιωτικών μόνο μεταλλάξεων και του εκθετικού πολλαπλασιασμού των, που εκθετικά πολλαπλασιάζει τις επιβιωτικές μεταλλάξεις βάσει του ανταγωνισμού και της φυσικής επιλογής. Και αποδεικνύει μαθηματικά όπως και στο επόμενο βιβλίο του τον Τυφλό Ωρολογοποιό ότι το απόλυτα σχεδόν καθορισμένο και υπερπολύπλοκο DNA που απαιτείται για την τέλεια σχεδόν κυτταρική κατασκευή των όντων δεν χρειάζεται εκατομμύρια Ζωές Συμπάντων γιά να πραγματοποιηθεί διότι τα σκαλοπάτια του δεν συναρμολογούνται τυχαία όπως καγχάζουν οι ανόητοι και αγράμματοι εβραιοχριστιανοί, παπαδαριό και τρελλογιατροί και οι συν αυτοίς ψευτοεπιστήμονες, αλλά ένα-ένα και βάσει της 1:10.000 επιβίωσης και των τεράστιων πληθυσμών των ειδών που έχουν σχεδόν ταυτόσημο DNA το κάθε είδος πράγμα που ευνοεί εκθετικά την πραγματοποίηση μεταλλάξεων, και δεν έχει σημασία η τύχη του καθενός ατόμου, παρά μόνο του εκάστοτε πλεονεκτικά μετελλαγμένου ατόμου, που όταν εκθετικά πολλαπλασιάσει την μετάλλαξή του στους απογόνους του, πολύ γρήγορα συμβαίνει η επόμενη μετάλλαξη. Έτσι τοπικά σε μία περιοχή από ένα είδος σε λίγα εκατομμύρια χρόνια, προκύπτουν πολλά υποείδη, κ.ο.κ.

2) Ο τυφλός Ωρολογοποιός 1988, Εκ. Κάτοπτρο. Εδώ γίνεται αναλυτική λογική και μαθηματική ανάλυση των τεράστιων αριθμών των σκαλοπατιών DNA, των γονίδιων, των "τυχαίων" μεταλλάξεων (που δεν είναι και τόσο τυχαίες αφού πρέπει το ον να επιβιώνει και να τεκνοποιεί μετά από τη κάθε μετάλλαξη), των κύτταρων και των πιθανοτήτων που τελικά ισούνται με 100% δηλ. υπάρχει σήμερα αυτό που 100% έπρεπε και μπορούσε να ύπαρξη όσον αφορά και τον έμβιο κόσμο μετά από 4.5 δις ηλικίας της Γης 3.8 δις ηλικίας της ζωής και 700 εκ. ηλικίας των πολυκυττάρων όντων. Επίσης παρατίθενται προσομοιώσεις σε υπολογιστή της εξέλιξης απλών μορφών ζωής. Αναλύεται η κατασκευή εξελικτικά του ματιού, του αυτιού, του σονάρ της νυχτερίδας της συμπεριφοράς της μέλισσας κλπ.

3) Ο ποταμός της ζωής 1994 εκδ. Κάτοπτρο. Κινείται στο ίδιο πλαίσιο με τα δύο προηγούμενα και ασχολείται με συναφή θέματα.

4) Το ουράνιο τόξο. Ομοίως.

5) Η περί Θεού Αυταπάτη 2007. Εκ. Κάτοπτρο 2007. Το οποίο κάνει τεραστία επιτυχία παγκοσμίως και είναι το καλύτερο του!

Επίσης για όσους ελπίζουν να ανακαλύψουν τον θεό και τον Χριστό στην "απροσδιοριστία" της κβαντικής φυσικής μιλάει ο πλέον αρμόδιος (θα το αναλύσουμε ) ο Διάσημος Steven Weinberg Νομπελίστας στην Κβαντική Φυσική το 1979 στο βιβλίο του Όνειρα για μια τελική Θεωρία όπου αφιερώνει 30 σελίδες "Για το θεό" και άλλες 30 σελίδες "Για την φιλοσοφία" όπου ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη της κβαντικής για ύπαρξη θεού και θαυμάτων και ψυχής και μετά θάνατον ζωής και αποδέχεται πλήρως τις θεωρίες του Dawkins, καθώς και ότι μετά τον Dawkins ( και τον Δαρβίνο) αλλάζει εκ θεμελίων ο τρόπος που φιλοσοφούσαμε επί 2000 χρόνια χριστιανισμού!!!!

Αλλά και για τους χριστιανούς που πιστεύουν ότι θα ανακαλύψουν στην Ψυχιατρική και στην Ψυχολογία το άλλοθι της "καλοσύνης και της ψυχής τους" είναι τα βιβλία του Αμπέρ Ζακάρ Διάσημου Γεννετιστού στη Γενεύη και το Παρίσι συγγραφέα 30 βιβλίων που ξεκαθαρίζουν πόσο διεφθαρμένη και ψεύτικη είναι όλη αυτή Εταιρεία που δημοσιεύουν τα πιο απίθανα ψεύδη περί γονιδιακής σχιζοφρένειας σελ. 129 "Παγίδες και απειλές της επιστήμης" περί πειραμάτων διαχωρισμού δίδυμων (μόνο 1 με 50 ζεύγη το 1951!!!) περί IQ! περί "Αμερικανών ερευνητών" που πρέπει να τους πιστέψουμε μόνο και μόνο γιατί είναι Αμερικανοί!!! χωρίς κανένα άλλο στοιχείο!!! περί βιοχημειών του εγκέφαλου που δρουν ανεξάρτητα από το ανθρώπινο περιβάλον!!! περί θεωριών πολλών που δεν τις ξέρει κανείς!!

Όσον αφορά τα αιτία των "ψυχικών παθήσεων", σαν να μην δημοσιεύτηκαν εδώ και 60 χρόνια οι θεωρίες του Διάσημου Παιδοψυχίατρου Βίνικοτ και οι Στατιστικές του Μποουλμπυ που επαληθεύουν την μια και μόνη θεωρία!!! Την ανεπιθύμητη κύηση, την απόρριψη, την παραμέληση και κακοποίηση του βρέφους, και την σκληρότητα και τιμωρητικότητα των γονέων προς αυτό, οπότε και τα αδέλφια γιατί θα πουν όχι; τους βολεύει μια χαρά να το βασανίσουν και να το δολοφονήσουν ψυχιατρικά! θεραπεύοντας το! Αρα η μόνη λύση είναι η στήριξη του εφήβου, να φύγει από το σπίτι και η απενοχοποίησή του, η κοινωνική, βάσει της σωστής αιτιολογίας, όπως ακριβώς γινόταν στην Ελληνική Αρχαιότητα!

Γύρω από το θέμα της χριστιανικής ψυχοθεραπείας, υπάρχουν 1000δες βιβλιογραφίες, και δραστηριοποιούνται χιλιάδες ιστοσελίδες από καλόγερους και παπάδες, ψυχολόγους, ψυχιάτρους, χριστιανοί όλοι τους, που όλοι ψάχνουν να βρουν γιατί δεν μπορούν να θεραπεύσουν ούτε έναν άθεο νέο η νέα και να τους κάνουν χριστιανούς σαν τα μούτρα τους και αντί αυτού καταστρέφουν ένα σωρό άλλους συγγενείς και οικογένειες και πολλαπλασιάζονται οι σχιζοφρένειες "γονιδιακές βεβαίως"!!! παρόλο που συνήθως δεν τεκνοποιούν!!! σίγουρα πρόκειται για άλλο ένα θαύμα του θεού που τιμωρεί την ανθρωπότητα και πολλαπλασιάζει ανύπαρκτα γονίδια που έπρεπε να είχαν εξαφανισθεί εδώ και χιλιετίες!!! αφού σίγουρα οποίος δεν πιστεύει δεν είναι φυσιολογικός άρα τρελός άρα έχει πρόβλημα βιοχημικό άρα πρέπει να απομονωθεί-εγκλωβισθεί ... άρα είναι γονιδιακός σχιζοφρενής!!! Και βέβαια υπάρχει και ο Νας ο Νομπελίστας που επιλύει στον πίνακα αστραπιαία ανώτατα μαθηματικά μόλις παίρνει άδειες από το τρελοκομείο!!! αυτό και αν δεν είναι απόδειξη θεοτικής θαυματουργικής ψυχιατρικής και ενοχοποίησης όλων των τρελών που δεν πήραν Νόμπελ τότε τι είναι? άλλη μια Κολοσσιαία Απάτη απενοχοποίησης του πιο δολοφονικού συστήματος.

Εκτυπώστε αυτό το άρθρο!

5 σχόλια:

 1. μαζι σου! ο χριστιανισμος ειναι μια αυταπατη αλλα πρεπει να επιχειρηματολογήσεις με αποδειξεις. πραγμα που δεν γινεται γιατι οσο αληθινα ειναι αυτα που θα γράψεις εσυ, αλλο τοσο αληθινα ειναι αυτα που θα γράψουν οι χριστιανοι! ολα ειναι ιστορικα και δεν μπορουμε να βασιστουμε επιστημονικά σε τιποτα. παρα μόνο σε εικασίες των χριστιανων και εικασίες των αντιχριστιανων!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. giati berdeueis ton xristianismo me tin psixologia ? ti sxesi exoyn oi xristianoi me toys psixologous ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Έχει κυκλοφορήσει ένα βιβλίο που απαντάει στο βιβλίο του Richard Dawkins.
  Ονομάζεται "Αθεϊσμός - Τίνος είναι η αυταπάτη".
  Μπορείτε να βρείτε περισσότερα για αυτό στην διεύθυνση:
  http://users.sch.gr/tsoukalos/weblog/2007/atheismos.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αγαπητέ πολέμιε που δεν δηλώνεις τι και ποιόν πολεμάς, η σχέση χριστιανισμού και ψυχολόγων είναι τεράστια όπως φαίνεται από τις απαντήσεις μου στον lex. Αλλά επί πλέον σε ενημερώνω ότι
  1) Ολοι οι ψυχολόγοι είναι και δηλώνουν χριστιανοί και έτσι νομιμοποιούνται να πιστεύουν στην ϋπαρξη ψυχής και ψυχικών παθήσεων που αλλιώς δεν υπάρχουν.
  2) Βασανίζουν τον κοσμάκη χωρίς να βελτιώνουν κανέναν και βγάζουν τζάμπα το ψωμί τους και όλους τους οδηγούν στους ψυχιάτρους και στα τρελλοκομεία όπου υπάρχουν 100δες εικόνες αγίων και εκκλησίες πάντα ακόμα και στις Ιδιωτικές Κλινικές οι οποίες είναι σε στυλ λαβυρύνθου-φυλακής με σίδερα παντού και πάντα υπάρχουν μπουντρούμια ημιυπόγεια με κάμερες σιδερένειες πόρτες-κρεββάτια και αλυσίδες
  3) Οσοι παίρνουν διάγνωση ψύχωσης είναι πλέον νεκροί και δολοφονούνται πολύ άνετα εκεί μέσα αφού μπουν και βγουν μερικές φορές με τα μείζονα ηρεμιστικά που επιφανειακά ηρεμούν-καταστέλουν τον "ασθενή" και από μέσα του βράζει από αγανάκτηση γιά την άδικη ενοχοποίησή του και χάνει 10-20 χρόνια από τον Μ.Ο. ζωής-κόλασής του από τις παρενέργειες των φαρμάκων και την έλλειψη δικαιωμάτων.
  4) Ολοι οι ψυχίατροι έχουν εικόνες του Χριστου και των Αγίων στα ιατρεία-σφαγεία τους, και όλη η εγκληματική τους λειτουργία δικαιολογείται από την χριστιανική θεωρία περί ψυχών-αμαρτιών-μετάνοιας-εξομολόγησης-φυσιολογικότητος και έχουν 100% συνδέσεις και συνεργασίες με τους παπάδες τους Δεσποτάδες τους θεολόγους και τα μοναστήρια ΄που το 80% των καλογέρων και των καλογραιών είναι εγκλωβισμένοι χαπακωμένοι και δυστυχισμένοι τουλάχιστον τα 100 τελευταια χρόνια που ανακαλύφθηκαν τα ηρεμιστικά και αυτού οφείλεται η δήθεν ευτυχία των ό,τι βρίσκονται μιά στους έβδομους και μιά στους τρίτους ουρανούς από την εγράτεια και τις ανωμαλίες!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Συνιστώ και εγώ το βιβλίο που λέει ο WidgetBook.
  Είναι του φυσικού Ι. Κωστώφ
  “ΑΘΕΪΣΜΟΣ τίνος είναι η αυταπάτη”
  εξουδετερώνει βήμα προς βήμα στους ισχυρισμούς του Dawkins.

  ΑπάντησηΔιαγραφή