Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2008

Από την ιστοσελίδα www.1821.gr του Αντ. Στυλιανάκη

Πιστεύετε στα θαύματα;
Viewing entries 1 - 15 of 105 entries
Posted On: June 14, 2004 06:50:22 AM

όνομα :: Θεόδωρος
email: theo56@otenet.gr
Σχόλια: Ανοητος εισαι εσυ Σωτηρη και ολοι σας οι χριστιανοι που καταστρεφετε απο νηπια ολους, τους κανετε τη ζωη Κολαση με τις βλακειες σας...
Ο Παϊσιος ηταν ενας αφελης αγραμματος και αν τον πιστευεις τοτε ολα τα Πανεπιστημια και οι καθηγηταδες και οι πτυχιουχοι να τους πεταξουμε στον Κεαδα, στα σκουπιδια, ολα ειναι αχρηστα, αφου μπηκε ενας αγγελλος και του μιλησε, ολα ειναι τελειωμενα, να πεσουμε τάνασκελα να μας πηδηξουν οι παπαδες!!!
Αυτα με τον αγγελλο ειναι ψευδοπαραισθησεις, ο,τι απασχολει αγωνιωδως τον καθενα αυτα "βλεπει" και κατα 95% ειναι ασχετες με τις θρησκειες και το 5% αφορα ΟΛΕΣ τις θρησκειες. (Ιερδιακοννου κλπ, Τζανη κλπ.) Ειναι γνωστοτατα, θα συμβουν σόλους, ιδιως οταν θα πεθαινουμε απο το ζορι! (επιθανατιες ψυχωσεις κλπ) Οποτε: ποια θρησκεια απόλες και ποιον θεο αποδεικνυουν; Τον εναν; Και στους πολυθεϊστες συμβαινουν! Αρα;; Κουφιοκεφαλακια Σωτηρη; Πολλοι ειναι η ενας οι θεοι σας;; ΠΟσοι; κλπ. Διαβασε τα βιβλια που σου γραφω Εκδ. ΚΑΤΟΠΤΡΟ, τηλ. 2109244827 και -52, τηλεφωνεις και σου τα στελνουν με αντικαταβολη, Ο ποταμος της ζωης, 17 ευρω, το πιο ευκολο και σπουδαιοτερο. Συμμετεχουν ολες οι επιστημες και τα Πανεπιστημια του κοσμου στα συμπερασματα του Νταουκινς, δεν συγκρουεται με τιποτα, ολα συμφωνουν.
η πρόσβαση έγινε...: από λίνκ άλλης σελίδας
Posted On: June 03, 2004 12:59:45 AM

όνομα :: sotiris
email: spandeli@yahoo.com
Πόλη :: Lefkosia-Kypros
Σχόλια: Κάποτε ο Γέροντας Παίσιος είπε όταν ερωτήθηκε για την λογική στην κοσμική ζωή.."Ποιά λογική?Η κοσμική?Αυτή η λογική δεν έχει καμιά θέση στην πνευματική ζωή.Μπαίνουν ¶γγελοι,Αγίοι απο το παράθυρο, τους βλέπεις, μιλάς μαζί τους,φέυγουν..Αν πας να το εξετάσεις με την λογική, δεν γίνεται.Στην εποχή μας έχουν αυξηθεί οι γνώσεις,δυστυχώς η εμπιστοσύνη μόνο στην λογική κλόνησε την πίστη απο τα θεμέλια και γλεμισε τις ψυχές απο ερωτηματικά και αμφιβολίες. Γιαυτό στερούμαστε τα θαύματα,γιατί το θαύμα ζείται και δεν εξηγείατ με την λογική. Αντίθετα η πίστη στο Θεό τραβάει την θεική δύναμη κάτω και αναποδογυρίζει όλα τα ανθρώπινα συμπεράσματα.Κάνει θαύματα,ανασταίνει νεκρούς και αφήνει με το στόμα ανοιχτό την επιστήμη. όποιος νομίζει ότι μπορεί να δεί τα μυστήρια του Θεού με την εξωτερική επιστημονική θεωρία,μοιάζει με ανόητο που θέλει να δεί τον Παράδεισο με τηλεσκόπιο.
η πρόσβαση έγινε...: τυχαία
Posted On: May 22, 2004 07:42:32 PM



όνομα :Θεόδωρος
email: theo56@otenet.gr
Σχόλια: Ξυπνηστε χριστιανοι!!! ο κοσμος εφτασε στον Αρη!!!
Διαβαστε κανενα Νομπελιστα!! εχουν εξηγηθει ολα! Παπα-Αντωνη ξυπνα και εσυ μην αποβλακωνετε και καταστρεφετε τον κοσμο για εναν Παραδεισο που δεν σας βγαινει με τιποτα!!
Ολες οι επιστημες και οι λογικες ειναι εναντιον σας...
Διαβαστε 1)Τον Ποταμο της Ζωης του Dawkins 1997, εκδοσεις ΚΑΤΟΠΤΡΟ, ΕΞΗΓΕΙ πεντακαθαρα ολη την εξελειξη με 100δες περιπτωσεις μεταλλαξεων κλπ.
Ειναι το Αγιο Δισκοποτηρο, η τελικη αληθεια της ανθρωποτητος. Ο θριαμβος της λογικης, και της επιστημης, η καθαρη αληθινη πνευματικοτης.
Ξυπνα Αντωνη!!!
2)Το Εγωιστικο Γονιδιο του ιδιου 1976 ομοιως!!
3)τα βιβλια του Χοκιγκ. 1989-σημερα.
κλπ. κλπ. του Φρανσις Κρικ, Νομπελ Ιατρικης 1962, Μια εκπλικτικη υποθεση! (για την ψυχη, τον εγκεφαλο την οραση, την συνειδηση, κλπ 1997, 450 σελ. με χιλιαδες λεπτομερειες. Ειναι αυτος που με τον Γουατσον ανεκαλυψαν τα γονιδια,κλπ. το 1953.
Γουαινμπεργκ 1979 Νομπελ στη κβαντικη!
κλπ. κλπ. ολη η επιστημη και η λογικη σας εχει καταδικασει... Μονο ζημια και κακο προξενειτε... φτανει πια!!!
η πρόσβαση έγινε...: από λίνκ άλλης σελίδας
Posted On: May 17, 2004 11:26:44 PM

όνομα : Θεόδωρος
email: theo56@otonet.gr
Σχόλια: Ο διαλογος με τον Αγγελλο φαινεται αληθινος (δεν γνωριζουμε αν ηταν απειλητικος, προσυνενοημενος, δικαιολογια, κατ΄ επαναληψη; προφαση; ποτε ανακοινωθηκε; οταν φανηκε η εγκυμοσυνη; κλπ. και ειναι προκληση και θρασσος μεγαλο να απαιτουν οι παπαδες να πιστεψουμε την επισημη απλοϊκη αποψη του ΘΑΥΜΑΤΟΣ αλλιως δεν εχουμε λεει καθαρη καρδια και θα παμε στην ΚΟΛΑΣΗ!!!) εκτος απο το τι εγινε μετα το διαλογο. Δεν ηταν ευκολο να φυγει μετα απρακτος ο "Αγγελλος", επρεπε να κανει το θελημα του Θεου και να την καταστηση εγγυο, αλλωστε ειχε δεχθει η Μαρια!
Το ο,τι γλυτωσε την τιμωρια η Μαρια και την κρατησε ο Ιωσηφ εξηγειται απο το οτι ισως βιασθηκε, η ετσι ειπε, η μπορει να αντισταθηκε και κινδυνευσε και η ζωη της, και ηταν νεαρη και ωραια και την αγαπουσε ο Ιωσηφ. Η λεπτομερης ψυχαναλυση ειναι πολυπλοκη και παραξενη οπως και σημερα σε τετοιες περιπτωσεις και τα δεδομενα τα ψυχολογικα εχουν και διαφορες και ομοιτητες.
Σε καμμια περιπτωση δεν ηταν τα πραγματα απλοϊκα και ιδανικα και ομορφα οπως μας τα μαθαινουν απο μικρους οι μεγαλοι και η Καινη Διαθηκη.
Ειναι απιθανο να μην εκαναν ποτε σεξ η αυνανισμο ο Ιωσηφ και η Μαρια, ( αποδειξη ειναι και οι 14 ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ με ΣΕΞ σκανδαλα πριν 4 μηνες και ο ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ με ανδρα εραστη και αλλοι τρεις ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΕΣ ομοιως ομοφυλοφιλοι και ο αυστηροτατος χαρισματικος θεολογος μου ΜΙΧ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ που δολοφονηθηκε απο τους ΕΡΑΣΤΕΣ του και η ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ και ΑΠΟΣΙΩΠΙΣΗ ολων αυτων για το καλο της "Εκκλησιας" σε χρονο ρεκορ. Ειχαν αυτοι ολοι ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΡΔΙΑ; οτι αυτοι τον Θεον οψονται; γιαυτο τον πιστεψαν;) ουτε με αλλους σ'ολη τους τη ζωη, (δεν χρειαζεται να ειναι κανεις Ψυχιατρος για να ξερει) αλλωστε ειχε αδελφια ο Χριστος.
Και ειναι κοροϊδια μεγαλη επισης να ισχυριζονται οι χριστιανοι οτι μετα την γεννα η Μαρια ξαναεγινε Παρθενος!! (ΑΕΙΠΑΡΘΕΝΟΣ!) Ποιος την εξετασε?? (Ανοιξατε Πυλας, Κλεισατε Πυλας, κλπ. λενε , εκλεισε ξανα ο παρθενικος υμενας!!!) Πρεπει δηλ. να ειμαστε ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ; και να τα χαφτουμε ολα;
η πρόσβαση έγινε...: από λίνκ άλλης σελίδας
Posted On: May 17, 2004 11:24:47 PM

όνομα : Θεόδωρος
email: theo56@otonet.gr
Σχόλια: Αυτη ειναι η ΛΟΓΙΚΗ μου που λες δεν μπορω να τα εξηγησω ΟΛΑ , και ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕ ΜΕ...Με προκαλεσες και σου απαντησα.
Εχω διαβασει και πολλα ψυχιατρικα και ψυχολογικα και εκατονταδες επιστημονικα περιοδικα , εχω και πτυχιο Πολυτεχνειου και ημουν και αριστουχος στη λογικη και στα μαθηματικα κλπ.
Αν υποθεσουμε οτι δεν εκανε ποτε ουτε αυνανισμο (ο Χριστος ) λογω πουριττανης μητερας και θρησκειας κλπ.τοτε τα προβληματα του ηταν τεραστια. Αν δεν ειχε ουτε αυτοερωτικα παιδικα παιχνιδια ουτε ονειρωξεις ουτε στυσεις, ακομα χειροτερα. Αν ηταν Θεος τοτε δεν μπορουμε να ακολουθησουμε ουτε την ΗΘΙΚΗ του ουτε και κατα τα αλλα το παραδειγμα ζωης του διοτι δεν ηταν ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ανθρωπος. Ο,τι εκανε το εκανε διοτι ηταν Θεος και σιγουρος οτι θα αναστηθη ενω εμεις δεν ειμαστε καθολου σιγουροι.
Και δεν γνωριζουμε ΤΙΠΟΤΑ για τη ζωη του και της οικογενειας του. Πραγμα πολυ υποπτο και απαραδεκτο.
Επισης απαραδεκτο να βαζει ενοχες στην ανθρωποτητα ενω το προγραμμα της ζωης και της θυσιας του ηταν προαποφασισμενο. Ουτε ο Ιουδας του εφταιξε σε τιποτα. Ουτε οι Δικασται. ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ να μας καταλογιζει ενοχες. Και παντογνωστης ηταν και παντοδυναμος, αρα εχει ολη την ευθυνη.
Με την Λογικη εξηγουνται ΟΛΑ.
12) Ειναι γνωστο στη Βιολογια οτι απομεμακρυσμενοι γονεις ζωων η ανθρωπων κανουν συνηθως τεκνα βελτιωμενα και χαρισματικα. Ετσι το πιο πιθανο ειναι οτι και ο Βαπτιστης Ιωαννης και ο Χριστος ηταν τεκνα Ρωμαιων στρατιωτων με την Ελισαβετ και την Μαρια. Αυτο προκυπτει και απο την αναφορα στην Καινη Διαθηκη δυο αγγελιοφορων η "Αγγελλων" λευκοντυμενων που τους κακοποιησαν και τους εδιωξαν νομιζω απο Συναγωγη. Υπαρχουν και αλλες πληροφοριες και φαινεται συνηθιζοταν τοτε λευκοντυμενοι στρατιωτες σαν Αγγελλοι να ξεγελουν η να εκβιαζουν η να βιαζουν κοπελες μπαινοντας νυχτα κρυφα στα σπιτια τους και ο διαλογος με την Μαρια και την Ελισαβετ εκει παραπεμπει. Και αν κρατουσε ρωμφαια ο Αγγελλος ειναι παραποιηση του ξιφους του στρατιωτη με το οποιο την τρομοκρατησε και την απειλουσε, (μπορει να το ποτισε και με οινοπνευμα η κατι αλλο και να το εβαλε και φωτια.
η πρόσβαση έγινε...: από λίνκ άλλης σελίδας
Posted On: May 17, 2004 11:23:04 PM

όνομα : Θεόδωρος email: theo56@otonet.gr
Σχόλια: --
η πρόσβαση έγινε...: από λίνκ άλλης σελίδας
Posted On: May 17, 2004 11:01:03 PM

όνομα :: Θεόδωρος
email: theo56@otonet.gr
Σχόλια: . Σ' αυτα υπαρχει παντα πολυ βαθος και παρασκηνιο και πονηρια και εχω δει να εξηγουνται πολυ πιο πολυπλοκες ψυχολογιες και γεγονοτα κλπ. Οταν σου παρουσιαζουν ομορφες και ιδανικες ιστοριες κρυβεται και πονος και πονηρια και ψεματα κλπ.
Πολλα απο οσα γραφτηκαν ειναι παραποιημενα η μισες αληθειες η ψεματα (αμαρτωλοι λεγαν οτι ειναι) η τα γραψαν 10ετιες μετα, κλπ. Και υπαρχουν και τα αποκρυφα της Καινης Διαθηκης τα οποια γιατι να τα αγνοησουμε? Και υπηρχε και το θρησκευτικο κεντρο του εγκεφαλου που ηθελε εναν Θεο και οποιον!
Αν ο Χριστος προερχοταν απο Παρθενογεννεση χωρις μπαμπα (πραγμα σχεδον αδυνατο για τον ανθρωπο) οπως εξηγουν πολλοι επιστημονικως τοτε δεν προκειται περι θαυματος. Αλλα και ετσι να ηταν θα επρεπε να ειναι κοριτσι διοτι οι μανες ποτε δεν διαθετουν κανενα Υ χρωμοσωμα σ'ολο το σωμα τους παρα μονο το Χ! Το Υ το εχουν οι ανδρες και τα μισα σπερματοζωαρια τους. Ο Χριστος για να γινει χρειαζοταν και Χ και Υ χρωμοσωματα φυλου!
Το πιο πιθανο ειναι οτι ο Χριστος ειχε ψυχολογικα προβληματα διοτι "δεν" ειχε μπαμπα τον Ιωσηφ οπως ισως ηξερε απο μικρος και διοτι η Μαρια ισως δεν ειχε σχεσεις με τον Ιωσηφ και διοτι ειχε και αλλες συζυγους (ο Αγιος Ιωσηφ!!!), (δεν ειχε φυσιολογικη οικογενεια και ψυχολογια ουτε ηταν ευκολο να πιστεψει στα σεναρια που του λεγαν και το Θεο) (και σημερα ακομα ολα σχεδον τα παιδια του κατηχητικου και της εκκλησιας και τα πιο χαρισματικα και φερελπιδα αποτυγχανουν παταγωδως στη ζωη σαν τον ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΗ μου. Οπως λεει και το τραγουδι: Ο ΠΙΟ ΚΑΛΟΣ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ...) και οταν εφθασε στα 30 χωρις να παει με γυναικα ο Χριστος (σοβαροτατο κομπλεξ, και εισαι και Ψυχιατρος και ξερεις καλα) και κινδυνευοντας να ματαιωθη η προσωπικοτητα του και η ζωη του εβαλε μπρος το σχεδιο της θεοποιησης που του ειχε πασσαρει η μητερα του απο μικρο. Πιθανον δεν τα καταφερε ουτε με την Μαγδαληνη και απελπισμενος εγκατελειψε κατα υποπτο και παραδοξο τροπο (και εγωιστικο επιδιωκοντας την συγκρουση ) τον εαυτο του στη Δικη του (και ειναι ΑΔΙΚΙΑ να μας βαζει ενοχες) για να δωσει Ηρωικη Εξοδο ελπιζοντας και στην μετα θανατον δοξαν ισως και εκδικηση κατα της ΕΡΩΤΙΚΗΣ ανθρωποτητας (ηλθον βαλειν πυρ επι τη γης!). Και προφανως τα καταφερε με εκατομμυρια θυματα, μαρτυρες, και αναστατωση και προβληματα επι 2000 χρονια και ερωτικες στερησεις παγκοσμιως!!! Του βγαζω το καπελο...
η πρόσβαση έγινε...: από λίνκ άλλης σελίδας
Posted On: May 17, 2004 10:54:41 PM

όνομα :: Θεόδωρος
email: theo56@otonet.gr
Σχόλια: 8)Και τα ιδια συμβαινουν σ'ολες τις θρησκειες, παντου ειναι ανθρωποι, αρρωστιες, αγωνιες, πονοι, δυστυχιες και "θεοι" , μονο που η προσβαση σε τετοιες πληροφοριες ειναι δυσκολη λογω γλωσσας, αποστασεων κλπ. Μπορεις να ψαξεις στο Διαδικτυο η στην Μπριττανικα κλπ.
Τετοια εχω δει παραδοξα και "θαυματα" και εξηγησεις καμμια 300ρια στην τηλεοραση. Και παρα πολλα εχω εξηγησει και ο ιδιος.
9) Η θρησκεια μας ΕΠΛΑΝΗΘΗ σε παρα πολλα θεματα σχεδον στο 95% των οσων υποστηριζε πριν πολλα χρονια και αρα μπορουμε να υποθεσουμε οτι και στο αλλο 5% επισης κανει λαθος.
Π.χ. για την σφαιρικοτητα της Γης, για την ακινησια της, για τους αφορισμους Γαλιλαιου και Δαρβινου, την ΕΞΕΛΙΞΗ που πεντακαθαρα απεδειχθη, τον Αδαμ και Ευα, το προπατορικο, το Βαπτισμα που απεδειχθη λαθος ΑΡΑ ΟΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΘΕΟΣ, την Γεννεση, την Ιερα Εξεταση, την ψυχη, το οτι δεν ειμαστε ζωα, κλπ. κλπ.
10) Αντιθετα η επιστημη και η λογικη εθριαμβευσαν διοτι απο τα 100 προβληματα που ειχε να λυσει πριν π.χ. ενα αιωνα και η θρησκεια κοκκορευονταν οτι δεν θα λυθουν και μονον ο Θεος τα ξερει, ηδη ελυθησαν τα 99, και αυτο σημαινει οτι ειναι θεμα χρονου και για το αλλο 1% που δεν εχει και σημασια.



11)Την Καινη Διαθηκη και την Παλαια κλπ. την διαβαζα χρονια. Την εγραψαν ανθρωποι που ηταν αμαρτωλοι οπως παραδεχονταν οι ιδιοι και καναν και σεξ Αμαρτωλο (Παυλος κλπ.) και πηρε 300 χρονια να γραφτη και να σταθεροποιηθη (τευχη εμπαιναν και εβγαιναν) και καθιερωθηκε με Πολιτικη Αποφαση ενος Αυτοκρατορα η Δικτατορα (του Κωνσταντινου) οι οποιοι ξερουμε ολοι ποσο στυγνοι και αμαρτωλοι ειναι (ισως ευθυνοταν και για πολλα εγκληματα ). Και ο οποιος Αγιοποιηθηκε για την εξυπηρετηση.
Οπως και ο ΜΕΓΑΣ και ΔΙΚΑΙΟΣ ΣΟΛΩΜΩΝ με τον ΝΑΟ του ο οποιος μαθαινω προ μηνων απο εφημεριδα οτι ΑΚΟΥΣΟΝ ΚΑΙ ΦΡΙΞΟΝ, ατιμοι παπαδες, ειχε λεει 700 ΣΥΖΥΓΟΥΣ και 300 ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!!!!!!!! Φαντασου τι ΟΡΓΙΑ γινονταν καθε βραδυ στο ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥ!!! (ισως και στο ΝΑΟ του
Τα θαυματα που αναφερονται στα σκοτεινα εκεινα χρονια δεν μπορουσαν ποτε να ελεγχθουν ελλεψει μεσων επικοινωνιας, δημοσιογραφων, τηλεφωνων, εφημεριδων, γιατρων, μορφωσης κλπ. και οταν υπαρχει οργανωμενη κλειστη ομαδα 12 "μαθητων" μπορει να τα κανει και να τα παρουσιασει οπως θελει. Δεν ειναι καθολου σιγουρο οτι ο τυφλος ηταν τυφλος, η ο παραλυτος παραλυτος η τα οργανωσαν οι μαθητες, η οτι οι πληροφοριες της Καινης Διαθηκης ειναι ολες αληθινες (και γιατι σιγουρευτηκαν μετα 300 χρονια ξαναγραψιματα και διορθωσεις??? ) ξερω πολλα και δεν ειμαι αφελης.
η πρόσβαση έγινε...: από λίνκ άλλης σελίδας
Posted On: May 17, 2004 10:51:32 PM

όνομα :: Θεόδωρος
email: theo56@otonet.gr
Σχόλια: Αλλα συγχρονισμενες και συντονισμενες ψευδαισθησεις! Και η ουσια; Θεραπευθηκε κανεις; Ζητημα να θεραπευτηκαν 2-3 απο τους 500 δεν γνωριζω. Αλλοι απο συμπτωση αλλοι απο αυθυποβολη σταματουν οι πονοι και κανουν μερικα βηματα. Μετα ομως 2-3 μερες ολοι οι θεραπευμενοι ειναι χειροτερα αυτο βεβαιωνουν οι γιατροι. Και κανεις τους δεν γλυτωνει τις επομενες πολλες αρρωστιες που ακολουθουν και τους πονους και τον θανατο!!! ΑΡΑ ΠΙΟ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ; ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟ "ΘΑΥΜΑ"; ΚΑΝΕΝΑ!
Και αρα ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΕ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΣ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ!!! ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ!!! κλπ. κλπ.
6) Παρομοια ομαδικα οραματα γινονται συχνα και πειραματικα σε Πανεπιστημια κατα δηλωση Καθηγητριας στην τηλεοραση, ακομα και εκτος θρησκευτικου περιεχομενου.
Δυο τετοιες περιπτωσεις διαβασα και σε βιβλια καλογερων για φυλακισμενους προς εκτελεση απο Βουλγαρους, οι οποιοι προσευχονταν να σωθουν, ηταν αναμεσα τους και ενας καλογερος και με καποιο κροτο πορτας τυχαιο νομιζω, ειδε μπροστα του οραμα καποιος, εβαλε φωνη, συγκλονισθηκαν ολοι. Αλλος ειδε οπλαρχηγο στα ασπρα,αλλος στα μαυρα ,αλλος τον Αγιο Γεωργιο, αλλος εναν Αρχαγγελλο κλπ. και μαλιστα δεν τον ειδαν ολοι, και τους ειπε περιπου οτι θα σωθουν, ουτε ακουσαν ολοι τα ιδια , καποτε ερχονται οι Βουλγαροι στρατιωτες και τους λενε ειστε ελευθεροι ο Βασιλιας ο Βουλγαρος εδωσε χαρη!!! Χαρα αυτοι εφυγαν σιγουροι για το θαυμα και το Θεο! Ερωτημα: Αν δεν εδινε χαρη ο Βασιλιας και τους σκοτωναν θα μαθαινε κανεις για την αποτυχια του θαυματος; ΟΧΙ. Αρα θα πρεπει να υπηρξαν παρα πολλες τετοιες περιπτωσεις που τα οραματα απετυχαν και οι μελλοθανατοι εκτελεστηκαν. Απλως εδω ηταν συμπτωση διοτι παντα οι Βασιλιαδες καπου-καπου δινουν χαρη και οχι παντα καταδικη. ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΝΗ ΘΕΪΚΗ.
Τα ιδια συμβαινουν και στους ετοιμοθανατους αρρωστους που προσευχονται ολο αγωνια και αν σωθουν εκ των υστερων ομολογουν τα ονειρα η τα οραματα που τους ελεγαν οτι θα σωθουν. Αν πεθαιναν θα μαθαιναμε τιποτα; ΟΧΙ βεβαια. Και ολες οι αλλες περιπτωσεις εξηγουνται ανλογως.
Τα ιδια συμβαινουν σ΄ολες τις θρησκειες και τους αθεους κλπ.

7) Αλλο θαυμα στην τηλεοραση. "Χαρισματικος παπας μεσα στην εκκλησια θεραπευε τους παντες με αγγιγμα στο μετωπο, σταυρωμα, κλπ πεφταν ολοι κατω ενας- ενας σαν τα κοτοπουλα και σηκωνονταν και "γινονταν καλα" ανακουφιζονταν, σταυροκοπιουνταν κλπ.. Κανεις δεν εξεταζε τι απογινονταν μετα οι θεραπευμενοι. Τρεις γιατροι τους βιντεοσκοπησαν τους εψαξαν τους βρηκαν τους πηραν τα ιστορικα των παθησεων τους, καμμια 30ρια, και μετα 2-3 μερες και μετα τους εκαναν εξετασεις και τους βρηκαν ολους σε ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ. Οι πονοι επανερχονταν, αιμοραγιες στις αρθρωσεις και κακωσεις για τους κουτσους που περπατησαν, χολιστερινες , ζαχαρα κλπ. στα υψη, και ενοχες φυσικα, διοτι "δεν ειχαν αρκετη πιστη!!!" , η διοτι δεν εδειξαν αρκετη ευγνωμοσυνη!
η πρόσβαση έγινε...: από λίνκ άλλης σελίδας
Posted On: May 17, 2004 10:47:49 PM

όνομα :: Θεόδωρος
email: theo56@otonet.gr
Σχόλια: Θα πρεπει να ξερει κανεις οτι με τους κεραυνους δημιουργουνταν παντα πληθωρα αμινοξεων κλπ. συστατικα της ζωης , και η λαβα, οι μεταιωριτες, η ραδιενεργεια και οι υπεριωδεις ακτινες συνεβαλαν στην εμφανιση μετα 500.000.000 χρονια του πρωτου κυτταρου.
Διαβασε το Εγωιστικο γονιδιο, οπου εξηγειται ολη η εξελικτικη, επιβιωτικη λογικη και οι εξισορροπητικοι μηχανισμοι που λειτουργουν μονοι και "δαιμονικα". Δεν ξερω τι αγνοεις και που κολλας. Ρωτησε με συγκεκριμμενα.
Η ενεργεια του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ενω φαινεται απειρη, ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΜΗΔΕΝΙΚΗ σαν ΣΥΝΟΛΟ, πραγμα που σημαινει οτι το Συμπαν προερχεται εκ του μηδενος, αλλωστε η ΜΑΖΑ δεν υπαρχει, εχει μονο τις ιδιοτητες της ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ και των 5 ΔΥΝΑΜΕΩΝ που εξηγουν τα παντα, και τα σωματιδια εχουν πιθανοτατα μονον κυματικη φυση (Μπριττανικα).
7) Θρησκειες υπαρχουν εκατονταδες και σ'ολες γινονται "θαυματα" τα οποια εχουν εξηγηθη, και δεν μπορουν ολες να ειναι ΑΛΗΘΙΝΕΣ οπως ιχυριζεται η καθε μια!!! (Επικαλουμενη τα θαυματα της).
4)Π.χ. η ΠΥΡΟΒΑΣΙΑ για αιωνες πιστευοταν ως θαυμα! Πριν ενα χρονο μαθαινω και βλεπω
στην τηλεοραση (Ταϋλανδους, Μαυρους κλπ.) οτι γινεται σ'ολο τον κοσμο και τις θρησκειες μεχρι και ΑΘΕΟΥΣ Αγγλους, Γερμανους κλπ. που περπατησαν 50 μετρα στα καρβουνα χωρις να παθουν τιποτα, χωρις προσευχες κλπ. με λιγη αυτοσυγκεντρωση και εξασκηση και εδωσαν μαλιστα και εξηγηση επιστημονικοτατη . Αρα μας εξαπατησε η θρησκεια!
5)Αλλο ΜΕΓΑ ΘΑΥΜΑ τις ομαδικες ψευδαισθησεις η ΟΡΑΜΑΤΑ π.χ. του Αγιου Ραφαηλ σε Λιτανειες κλπ. το οποιο εξηγηθηκε πληρως ενωπιον εκατομμυριων τηλεθεατων. (Τζανη κλπ.) Πως;
Ειναι γνωστο οτι ατομικες ψευδαισθησεις υπαρχουν σαν συμπτωμα λογω στρες αγωνιας, αγχους ακομα και στις επιθανατιες ψυχωσεις και κατα 95% ειναι εκτος θρησκευτικου περιεχομενου και το 5% εντος , και αφορα ολες τις θρησκειες, ( Ιεροδιακονου). Οταν υπαρχει ομαδικη αγωνια επιθανατιος με κοινο περιρχομενο π.χ. στη Λιτανεια αυτη οπου υπηρχαν εκατονταδες βαρια αρρωστοι και ετοιμοθανατοι και περιμεναν ολοι το θαυμα να σωθουν εναγωνιως καποιος ειδε πρωτος τον Αγιο (ατομικη ψευδαισθηση) και φωναξε:Νατος ο Αγιος στο καμπαναριο!!! Οποτε γυρισαν ολοι προς τα εκει πυροδοτηθηκε και ξεχειλησε η συγκινηση και η φορτιση και οι πιο ευαισθητοι και οι πιο αγχωμενοι ειδαν τον Αγιο. Τον ειδαν λεει 30 περιπου απο τους 500, ταχα οι πιο πιστοι, λενε, ενω το εξηγησαμε ηταν οι πιο αγχωμενοι κλπ.. Τι ειδαν? Αλλος τον ειδε με ασπρα, αλλος με πρασινα, αλλος ψηλα στο καμπαναριο, αλλος χαμηλα, αλλος καβαλα στο αλογο, αλλος οπως στο ενα εικονισμα αλλος οπως στο αλλο, αλλος γερο αλλος νεο, αλλος ετσι αλλος αλλιως. Αρα δεν επροκειτο για αντικειμενικη ΥΠΑΡΞΗ οπως υποτιθεται οτι αποδεικνυει το ομαδικο οραμα!!!
η πρόσβαση έγινε...: από λίνκ άλλης σελίδας
Posted On: May 17, 2004 10:42:09 PM

όνομα : Θεόδωρος
email: theo56@otonet.gr
Σχόλια: Το ανθρωπινο ειδος δεν μπορει να σταματαση να αναπαραγεται ουτε να θεληση να σταματηση, οπως συμβαινει σ'ολα τα ζωντανα ειδη. Διοτι η ικανοτης και η επιθυμια η σεξουαλικη ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΝΤΑΙ εις πολλαπλες δοσεις. Και απο τους δυο γονεις και τους τεσσερεις παππουδες κλπ. Μπορει μεμονωμενα καποιοι το 2% νομιζω να μην θελουν το σεξ για καποιους λογους δυσαρεστους πολυ γιαυτους και ειναι δυστυχισμενοι. Η μονη απαλυνση γιαυτους ειναι να γινουν Καλογεροι η Δεσποταδες το 1% του 2%, οι αλλοι 99% του 2% ειναι τρελλοι, κομπλεξικοι, μοναχικοι, αστεγοι, ανεργοι, αναπηροι, αυτοχειρες κλπ.
Τοσοι πολεμοι γινονται, σφαγες απειρες και φρικη για την ζωη και μεταννοιωνουν ολοι που γεννηθηκαν, και μολις τελειωσουν, τρεχουν ΟΛΟΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ μην πεθανουν και χασουν το παιχνιδι της ΖΩΗΣ!!! π,χ. οι γονεις μου κ.α. το 1946. ΓΙΑΥΤΟ ΖΟΥΜΕ, ΟΠΩΣ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ, ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ Ν΄ΑΥΤΟΚΤΩΝΗΣΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΩΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΘΕΟΥ. Οσοι αυτοκτωνουν δεν προλαβαινουν συνηθως να αφησουν απογονους και να κληρονομησουν τα γονιδια τους που τους οδηγησαν σ΄αυτο. Εχει αναπτυχθη ετσι απο νωρις εξελικτικα η αισθηση του πονου κλπ.με τυχαιες πλεονεκτικες μεταλλαξεις που αποτρεπει την αυτοκτονια η και την αδιαφορια στην επιθεση των αρπακτικων.
6) Η εξελιξη εγινε και συνεχιζεται με μεταλλαξεις πλεονεκτικες 1:10000 εως 100.000 ως προ τις μειονεκτικες που καταληγουν ολες σχεδον χωρις απογονους. Βοηθα και η Φυσικη Επιλογη, οι επιχιασμοι, τα κοψιματα, οι ανασυγκολησεις κλπ. ο σκληρος μεχρις θανατου ανταγωνισμος σ'ολα τα ζωντανα ειδη, και ξεκινησε πριν 700.000.000 χρονια (για τα πολυκυτταρα) που κυλουσαν αργα και βασανιστικα για τα ζωντανα οπως και τωρα και ειναι αδυνατο ο χρονος των οντων να κυληση διαφορετικα διοτι ειναι υποκειμενικος και το απαγορευουν και οι νομοι των σωματιδιων κλπ. Ακομα και στο πειραμα του Αϊνσταϊν ουτε ο επιστρεφων αστροναυτης νεος ουτε ο γερασμενος αδελφος του που εμεινε στη γη καταλαβαινουν την διαφορα στη ροη του χρονου.
Απαξ και εγινε το πρωτο αναπαραγομενο π. χ. κυανοβακτηριο (βλ. λ. Συσσωματοματα Οπαριν, Μπριττανικα) ολη η εξελιξη προκειπτει αυτοματως και τα ερωτηματα της τα εχει απαντησει η Βιολογια (βλ. Μιτωσις, Μειωσις, γονιδια, βιογεννεσις, εμβρυολογια, κλπ.
Το πληθος των μεταλλαξεων που γινονται σε ενα ειδος ειναι αναλογο του πληθυσμου του και του χρονου και της δραστηριοτητας του ηλιου, κλπ. και επιταχυνει εκθετικα την προοδο της εξελιξης αυτη η παρατηρηση.
Ζωντανο παραδειγμα εξελιξης ταχυτατης ειναι γυρω απο το Τσερνομπιλ λογω ραδιενεργειας..
Μπορει να λειπει το 1% των απαντησεων ισως, αλλα παντως η θρησκεια αντιφασκει και δεν απαντα στο 99% των αποριων μας.
η πρόσβαση έγινε...: από λίνκ άλλης σελίδας
Posted On: May 17, 2004 10:37:55 PM

όνομα :: Θεόδωρος
email: theo56@otonet.gr
Σχόλια: Και δεν μπορει να τα εχει ο Θεος μ'ολους καλα.: Γιατι αλλοι να ζουν στην ερημο η στους παγους και αλλοι σε ευφορες πεδιαδες ευκρατες; Γιατι αλλοι να εχουν πλουσια ποικιλια τροφων ευκολων και αλλοι να δουλευουν σκληρα χερσα εδαφη για ενα ξεροκοματο; Δεν θα ζηλεψουν οι στερημενοι; Θα τα παραχωρησουν τα κεκτημενα εδαφη κλπ. οι ευνοϊμενοι; Η θα βρουν χιλιαδες οντως(;) ΔΙΚΑΙΕΣ δικαιολογιες και θα γινει πολεμος; Και ΠΟΤΕ στους πολεμους κανεις δεν ξερει ποιος εχει δικαιο! Αλλα κρατη παιρνουν το μερος του ενος και αλλα του αλλου.
Αν ηρθε ο Θεος να σωσει την ανθρωποτητα θα σωσει μονο το 0,1% των Ορθοδοξων που εξομολογουνται τακτικα κατα την αποψη των παπαδων ,οι αλλοι ολοι θα ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ,αρα την ΕΚΑΨΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!!! αυτη ειναι η αγαπη και η καλοσυνη του Θεου;
Αν πης εγω δεν θα χτυπησω, δεν θα ασκησω βια, ουτε απειλες, πας χαμενος. Θα χασεις ολα σου τα δικαιωματα και το φαϊ σου και τη ζωη σου. Στη ζωη υπαρχει παντου και παντα η ισορροπια του τρομου και των απειλων και των ανταποδοσεων, σε καθε κλιμακα ατομικη και ανω και στα ζωα. Αν αντιληφθη ο αλλος οτι εισαι τελειως ακινδυνος δεν σε υπολογιζει καθολου και χανεις στο επιπεδο του ανταγωνισμου και την ζωη σου, δεν κληρονομειται στατιστικως ο αλτρουϊσμος αλλα κυριοτατα ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ! (ΒΛ. Εγωιστικο γονιδιο, 1976 του Βιολογου Νταουκινς.)

5) Λες φυτρωσαν ολα μονα των; ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑΙ !!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ και αυτο ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ σ'ολες τις χιλιαδες επιστημες. Οπως τα φυτα φυτρωνουν μονα τους το ιδιο γινεται και με τον ανθρωπο και τα ζωα και τα ψαρια κλπ. Οπως οανθρωπος εχει γονεις το ιδιο εχουν και τα ζωα και τα φυτα κλπ. ολα εχουν γονιδια στον πυρηνα και η ολη διαδικασια ειναι σχεδον η ιδια. Οπως στα φυτα κληρονομειται η ικανοτης προς τεκνοποιϊα και φυτρωνουν μονα των το ιδιο και στον ανθρωπο μονο που μεσολαβει η ψευδαισθηση της ελευθερης αποφασης!!!.
η πρόσβαση έγινε...: από λίνκ άλλης σελίδας
Posted On: May 17, 2004 10:30:19 PM

όνομα :: Θεόδωρος
email: theo56@otonet.gr
Σχόλια: Με την ΛΟΓΙΚΗ απαντησαν σ'ολα εκατομμυρια επιστημονες σε χιλλιαδες ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ παγκοσμιως, σ΄ολες τις επιστημες που συμφωνουν σ΄ολα, εκτος των θεολογικων που αντιφασκουν μεταξυ των και με τις επιστημες, αρα ειναι λαθος ολες.
1) Λετε οτι ολα τα εκανε ο Θεος. Δεν ειναι ετσι. Κατ 'αρχην ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΘΕΟ; μονος του; ειναι απαραδεκτο, και γιατι εχει ανθρωπινη ψυχολογια και μνημη και συναισθηματα και λογικη και ειναι προσωπο πραγματα που απαιτουν και σωμα και μυαλο και γονιδια και εξελιξη δις ετων και φυσιολογια και ιατρικη και εμπειριες ζωης τετρημμενες και αμαρτωλες. Και με τι γονιδια συμβιβαζεται και εχει και για ποιους ανθρωπους ενδιαφερεται με ποια γονιδια;; Ο ανθρωπος σαν εννοια ΔΕΝ ΟΡΙΖΕΤΑΙ. Και ο πιθηκος ειναι ανθρωπος με καμμια 300ρια γονιδια ελαττωματικα, και το ποντικι ομοιως και οι μογγολοειδεις καθυστερημενοι ανθρωποι ομοιως. Και ο Νεαντερταλ και ο Χομο Σαπιενς και Ερεκτους και λπ. και οι νεγροι και οι πυγμαιοι και οι Κινεζοι καμμια 100στή γονιδια διαφερουν, ειναι ανθρωποι;;; Και γιατι να ενδιαφερεται ο Θεος για τους σημερινους νεγρους και οχι τον Νεαντερταλ η τους Αρχαιους Ελληνες;;; Πιο ανθρωποι ειναι οι σημερινοι νεγροι απο τους Αρχαιους Ελληνες; Και οι Νεγριδες νοτιως της ΣΑχαρας που δεν εχουν καμμια απο τις γνωστες ομαδες αιματος; Και οι ξεχασμενοι 5000 πρωτογονοι νεγροι σε μακρινο νησι των Ινδιων που δεν εχουν ουτε αριθμητικη; λενε ενα, η περισσοτερα απο ενα!!! που ειναι η λογικη τους; (Φοκους περ.)
ΕΙναι τελειως αοριστη η εννοια Θεος. Ολες οι ιδιοτητες και οι υπθεσεις για το Θεο κταληγουν σε ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΙΑ υπαρξης! Και ποιος Θεος απ'ολους; Θα πης ενας ειναι ο Θεος, ολοι το ιδιο ειναι. Τοτε τον ΔΙΑ και τον ΑΛΛΑΧ γιατι τον πολεμησατε με εκατομμυρια νεκρους και καταστροφη πολιτισμων; Και τα 3.000.000.000 που ειναι ΠΟΛΥΘΕΙΣΤΑΙ; Διαφωνουν. Δεν ειναι ανθρωποι αυτοι; Γιατι να μην εχουν δικαιο αυτοι και εμεις λαθος; Και σ'αυτους συμβαινουν στατιστικως τα αναλογα "ΘΑΥΜΑΤΑ".
Και γιατι ενδιαφερφηκε για τους ανθρωπους μολις πριν 2000 χρονια; ολοι οι προηγουμενοι χαθηκαν; και μονο για τους Ορθοδοξους; 7 εκ. χρονια εζησαν δεν τους σκεφθηκε; και γιατι ενδιαφερεται για ολους; οι ολοι ειναι εχθροι και αντιπαλοι, και καθε τοσο πολεμουν, πιανου μερος παιρνει ο Θεος; αν ζουσε η ανθρωποτης χωρις πολεμους θα ειχε εξαφανισθη εδω και 3000.000 χρονια .
η πρόσβαση έγινε...: από λίνκ άλλης σελίδας
Posted On: April 26, 2004 02:32:34 AM

όνομα :: Η βιασμένη ψυχή του Έλληνα
email: daemon@mail.hell
Πόλη :: Βυζάντιο, του Βύζαντα του Μεγαρέα
Σχόλια: ΝΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
"Όπως ακριβώς δεν ωφελεί καθόλου η περιτομή ούτε βλάπτει η έλλειψη περιτομής, έτσι ΟΥΤΕ ΒΛΑΠΤΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΥΤΕ ΩΦΕΛΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ." Ι. Χρυσοστ. ΕΙΣ ΤΗΝ Α' ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ ΟΜΙΛΙΑ ΙΘ' σελ. 535.
ΠΡΟΣ ΚΟΛΟΣΣΑΕΙΣ 3. 22 Οι δουλοι, υπακούετε κατα πάντα τοις ΚΑΤΑ ΣΑΡΚΑ κυρίοις, μη εν οφθαλμοδουλία ως ανθρωπάρεσκοι, αλλ' εν απλότητι καρδίας, φοβούμενοι τον κύριον.
ΠΕΤΡΟΥ Α' 2, 13 ΥΠΟΤΑΓΗΤΕ ΠΑΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΤΙΣΕΙ δια τον κύριον. ειτε βασιλει ως υπερέχοντι, 14 ειτε ηγεμόσιν ως δι' αυτου πεμπομένοις εις εκδίκησιν κακοποιων επαινον δε αγαθοποιων. 15 οτι ουτως εστιν το θέλημα του θεου, αγαθοποιουντας φιμουν την των αφρόνων ανθρώπων αγνωσίαν. ……17… ΤΟΝ ΘΕΟΝ ΦΟΒΕΙΣΘΕ, ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΈΑ ΤΙΜΑΤΕ.
ΠΡΟΣ ΤΙΜΟΘΕΟΝ Α 2. 11 ΓΥΝΗ ΕΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΝΘΑΝΕΤΩ ΕΝ ΠΑΣΗ ΥΠΟΤΑΓΗ. 12 ΔΙΔΑΣΚΕΙΝ ΔΕ ΓΥΝΑΙΚΙ ΟΥΚ ΕΠΙΤΡΕΠΩ, ουδε αυθεντειν ανδρός, αλλ ειναι εν ησυχία.
Ματθ. 10, 34 Μη νομίσητε οτι ηλθον βαλειν ειρήνην επι την γην. ΟΥΚ ΗΛΘΟΝ ΒΑΛΕΙΝ ΕΙΡΗΝΗΝ ΑΛΛΑ ΜΑΧΑΙΡΑΝ. 35 ηλθον γαρ διχάσαι ανθρωπον κατα του πατρος αυτου και θυγατέρα κατα της μητρος αυτης και νύμφην κατα της πενθερας αυτης, 36 ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΟΙ ΟΙΚΙΑΚΟΙ ΑΥΤΟΥ.
η πρόσβαση έγινε...: τυχαία
Posted On: April 26, 2004 02:22:02 AM

όνομα :: Η βιασμένη ψυχή του Έλληνα
email: daemon@mail.hell
Πόλη :: Βυζάντιο, του Βύζαντα του Μεγαρέα
Σχόλια: ΝΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
ΖΑΧΑΡΙΑΣ Θ', 13
...καί εξεγερώ τα τέκνα σου Σιών, επί τα τέκνα των Ελλήνων καί ψηλαφίσω σε ως ρομφαίαν μαχητού.
ΗΣΑΪΑΣ Θ', 11-12
καί ράξει ο θεός τους επισταμένους επί όρος Σιών επ' αυτούς καί τους εχθρούς αυτών διασκεδάσει, Συρίαν αφ' ηλίου ανατολών καί τους Ελληνας αφ' ηλίου δυσμών, τους κατεσθίοντας τον Ισραήλ όλω τω στόματι, επί πάσι τούτοις ουκ απεστράφη ο θυμός, αλλ' έτι χείρ υψηλή.
ΙΕΖΕΚΙΗΛ ΚΕ', 16-17
Δια τούτο τάδε λέγει Κύριος: ιδού εγώ εκτείνω την χείρα μου επί τους αλλοφίλους καί εξολοθρεύσω Κρήτας καί απολώ τους καταλοίπους τους κατοικούντας την παραλίαν. Καί ποιήσω εν αυτοίς εκδικήσεις μεγάλας, καί επιγνώσονται διότι εγώ Κύριος εν τω δούναι την εκδίκησιν μου επ' αυτούς.
η πρόσβαση έγινε...: τυχαία

Home
Next Page >>

Εκτυπώστε αυτό το άρθρο!

3 σχόλια:

  1. εσεις δεν θα δειτε ποτε θαυμα απλα επειδη και αν δειτε παλι δεν θα πιστεψετε γιατι αν πιστεψετε θα εκτεθειτε στα ματια αλλων που τοσο καιρο κοιμιζατε με τις πλανες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συμφωνω με τον προηγουμενο.ελαχιστοι αθεοι πιστεψαν οταν ειδαν θαυματα.η αθεια ειναι εγωισμος.οι αθεοι ειναι συνηθως ατομα μορφωμενα που προσπαθουν να εξηγησουν τα παντα με την αθλια επιστημη.απλα γιατι μισουν τον κοσμο που εχει να πιστευει κατι και ειναι ευτυχισμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οι αθεοι δεν πιστευουν ουτε αυτα που λενε.ειναι οι πιο δυστυχισμενοι στον κοσμο.ξερουν την αληθεια αλλα δεν θελουν να πιστεψουν.ακουνε τι λεει ο καθε επαγγελματιας εβραιος νεοταξιτης οπως ο καλοπουλος που μπαινογβαινει στις μασονικες στοες του πειραια.βασικα ουτε την μανα τους σεβονται.παραδοξως μονο τον χριστιανισμο πολεμουν.δεν ντρεπονται ομως να παρουν ...πηγες απο νεοπαγανιστες και αντιχριστιανικες αιρεσεις,καποτε μιλουν και με προτεστανικες θεσεις.βασικα δεν υπαρχει αθεος μονο κομπλεξικοι.και οταν χρειαστουν βοηθεια βριζουν τον θεο για τους δεν παει να τους βοηθησει.τι ειρωνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή