Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2008

Η Αλήθεια για τα θαύματα, την σταύρωση και ανάσταση του Χριστού

O Χριστός κρεμάστηκε επί του σταυρού λένε οι τρείς Ευαγγελιστές εκτός του Ιωάννη που έγραψαν στο 40 μ.Χ., και μόνο ο Ιωάννης γράφει "ήλοις προσηλώθη" το 100 μ.Χ. Και από άλλα κείμενα της εποχής προκύπτει ό,τι το κρέμασμα ήταν δέσιμο. Το ίδιο ισχύει και για το "λόγχη εκκεντήθη". Όσον αφορά το όξος που δεν ξεδιψάει κανένα ήταν το καρωτικό (ναρκωτικό) όξος της εποχής από εκχύλισμα μανδραγόρα που οι παριστάμενοι δικοί του, του έδωσαν μόλις τους είπε "διψώ" προσυννενοημένα.

Και προφανώς κανείς δεν ξεδιψάει με ξίδι!!! Και μόλις ήπιε και "ξεδίψασε" πέθανε;;;!!! Προφανώς ναρκώθηκε και νομίζοντας ότι πέθανε δοκιμάζοντας τον με το κέντρισμα οι Ρωμαίοι δεν τον τσάκισαν και είπαν πάρτε τον. Και προφανώς τον ανένηψαν οι δικοί του με τα 50!!! κιλά αρώματα;;;; (λίτρας 100) προφανώς τα πταρνηστικά κ.α. υλικά της ανάνηψης, μέσα στο καινούργιο λιθόκτιστο ευρύχωρο τάφο του πλούσιου Εβραίου Αριμαθία!!!! Τι δουλειά είχε νέος από άλλη πόλη να έχει τάφο δικό του στο Γολγοθά;;; Και γιατί οι Φαρισαίοι "θυμήθηκαν" την άλλη μέρα να βάλουν φρουρά στον τάφο;

Όλα ήταν στημένα από 3 χρόνια πριν για να παρουσιάσουν οι Αρχιερείς έναν πανιαμάτικο σωτήρα που σκοτωνεται από τους Ρωμαίους κατακτητές και ανασταίνεται, υιό του δικού τους θεού στον οποίο όλοι και οι Έλληνες και οι Ρωμαίοι έπρεπε να υποταχθούν. Και η προδοσία με τον Ιούδα ήταν στημένη και αυτός ήταν ο μόνος που αυτοθυσιάστηκε τελικά γιατί έπαιξε τον ρόλο του προδότη χωρίς να είναι πραγματικά. Υπάκουσε στις διαταγές ανωτέρων και στη εθνική συνείδηση του γιατί όλοι τους ήταν στρατευμένοι στην απελευθέρωσή τους από την σκληρότατη κατοχή επί 90 χρόνια απο τους Ρωμαίους. (αναφέρονται από τον Ιώσηπο 2 ομαδικές σταυρώσεις 800 και 2000 Εβραίων!!!)

Και έπρεπε να "προδοθεί" ο Χριστός Μ. Πέμπτη ώστε με όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες, να μείνει μόνο 2 ώρες στο σταυρό την Μ.Παρασκευή, ώστε να μην ταλαιπωρηθεί πολύ και τους πεθάνει και μόνο αυτή ηταν η κατάλληλη μέρα στο έτος. Διότι το Μ. Σάββατο δεν έμεναν τα σώματα στο σταυρό. Τις άλλες μέρες πάντα τους άφηναν με φρουρά να σαπίσουν στο σταυρό βδομάδες. Και πέθαιναν μετά 3 ή 4 μέρες!!!! (έχουν μείνει προσφάτως καρφωμένοι σταυρωμένοι για 36 ώρες και μετά το κατέβασμα τους μπορούσαν και περπατούσαν!!!) Άρα για ποια αλήθεια μιλούν οι χριστιανοί οι παπάδες και οι θεολόγοι; που την είδαν; την Εβραϊκή που σακάτεψε την Ελλάδα επί 1700 χρόνια; Δεν επινόησε καμιά νέα θρησκεία ο Χριστός, απλά συνεχίστηκε η ίδια των Εβραίων, και δεν έκανε τίποτα του κεφαλιού του.

Ήταν στρατευμένος σε επικίνδυνη στρατιωτική αποστολή Εβραϊκών συμφερόντων, και εκτελούσαν όλοι τους διαταγές χρηματοδοτούμενοι από τους κρυφούς, υπο τον κατακτητή, ηγέτες τους. Ούτε εφεύρε καμμία αγάπη για τον πλησίον, όταν έκανε σε λίγα χρόνια εκατομμύρια εγκλήματα κατά της Ελλάδος, και όταν έλεγε μάχαιραν θήσω ανάμεσα σε μητέρα και γιό και άλλα πολλά τρισχειρότερα.

Οι λεπτομέρειες όλες για την σταύρωση νάρκωση και ανάνηψη του Χριστού είναι στις 60 τελευταίες σελίδες του βιβλίου "Tο Θέατρο της Σωτηρίας" του Καλόπουλου.

Δείτε και την ιστοσελίδα του www.greatlie.com και το βιβλίο του Θαύμα ή Απάτη το φως των Ιεροσολύμων που αποδεικνύουν αυτό που τονίζουμε στην ιστοσελίδα μας, τον άγριο εγκλωβισμό των Ελλήνων από τα δυο ψευδαίστατα αλληλοϋποστηριζόμενα συστήματα του Εβραιοχριστιανισμού και της Ψυχιατρικής. Σαν Έλληνες και λογικοί οφείλουμε να είμαστε ορθολογιστές και όχι δεισιδαίμονες.

Όσον αφορά το πως εξηγείται η υπερπολύπλοκη βιολογία και η εξέλιξη εκτός από το μπλοκ μου θα τα βρείτε και στα πασίγνωστα βιβλία του Richard Dawkins που μπορεί πανεύκολα να τα καταλάβει και ένας απόφοιτος του Δημοτικού, Ο Τυφλός Ωρολογοποιός και Εγωιστικό Γονίδιο και Ο ποταμός της Ζωής κλπ. Εκδ. Κάτοπτρο."Υμείς θεοί έστε με την γνώση και όχι την άγνοια του Εβραιοχριστιανισμού." Αν ένα παιδάκι έχει πρόβλημα με τους παπάδες και το πάνε οι γονείς του στο χριστιανό παπα παιδοψυχίατρο για να το γιατρέψει έχουμε την κατασκευή της χειρότερης σχιζοφρένειας. Ή μήπως δεν γνωρίζετε και εσείς κάποιες περιπτώσεις γνωστών σας;

Εκτυπώστε αυτό το άρθρο!

5 σχόλια:

  1. Χρόνια πολλά, Θεόδωρε. Πέρα απο δοξασίες επιβεβλημένες, όπως εύχονταν οι αρχαίοι μας πρόγονοι, για την επαναφορά του φωτός και το μεγάλωμα της μέρας.

    Με εκτίμηση
    Ευάγγελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολυ ωραια τα λετε, αλλα δεν νομιζω να σας ακουσει καποιος.οι ανθρωποι εχουν συνηθεισει να μην σκεφτονται και να ειστε σιγουροι οτι δεν θα κανουν τον κοπο να ασχοληθουνε με αυτα που γραφετε, γιατι εχουν πιο "σοβαρα" πραγματα να κανουν (να πανε για καφε,να δουνε ποδοσφαιρο,τηλεοραση κ.α.).η σκληροτερη δουλεια ειναι το να σκεφτεσαι και αυτος ειναι ο λογος που τοσοι λιγοι το τολμουν.«Δεν τους ενοχλεί το ότι βάζουν περισσότερη λογική σκέψη στην επιλογή ενός αυτοκινήτου παρά στην επιλογή ενός θεού;»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Όταν ένα άτομο πάσχει από μία πλάνη, αυτό λέγεται τρέλα.  Όταν πολλά άτομα πάσχουν από μία πλάνη, αυτό λέγεται θρησκεία.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπορειτε να μπειτε στο συγκεκριμενο site για να εμπλουτισετε τις ιδεες σας: http://ilmois.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή