Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2008

Πως εξηγείται όλη η Εξέλιξη των ειδών. Dawkins κλπ.

Η εξέλιξη που έχει αποδειχθεί με την χρονολόγηση (ή αρχαιομετρία) και μελέτη των απολιθωμάτων εξηγείται ως εξής:

Το "πρώτο όν" ενός "είδους" ζώων, φυτών κ.λπ. διαφέρει από τους γονείς του μόνον ένα "κλικ", δηλ. μια μη μειονεκτική μετάλλαξη σκαλοπατιών στο DNA του σπερματοζωαρίου ή του ωαρίου εκ των οποίων δημιουργείται. Επομένως, έχει όλα τα ένστικτα για την διαιώνιση του είδους του και την επιβίωση του (δηλ. έχει το ολοκληρωμενο πρόγραμμα κυτταρικών του κατασκευών και λειτουργείας του οργανισμού) αλλιώς η μετάλλαξη θα ήταν μειονεκτική , και ή δε θα γεννηθεί, ή δε θα επιβιώσει (μεγαλώσει), ή δεν θα ζευγαρώσει ή δεν θα τεκνοποιήσει. Κι αν κατά τύχη όλα αυτά ξεπερασθούν στην επόμενη γενιά περνά η μειονεκτική μετάλλαξη και το μειονέκτημα θα έχει τέλος με το θάνατο του φορέα.

Όλη η εξέλιξη των όντων βασίζεται μόνο σε πλεονεκτικές μεταλλάξεις ή έστω σε μη μειονεκτικές μεταλλάξεις, εν σειρά προστιθέμενες ή τροποποιούμενες. Πολλές πλεονεκτικές μεταλλάξεις χάνονται από ατύχημα της 1ης γενεάς ή της 2ης κ.λπ. Επίσης πετυχημένα είδη εκατομμυρίων ετών χάνονται, λόγω εμφάνισης μεταλλαγμένου ανταγωνιστού ή λόγω αλλαγής περιβαλλοντικής.

Όλες οι μεταλλάξεις δεν επηρεάζουν την ανατομία. Μπορεί να επηρεάζουν την λειτουργία ή να ανήκουν σε περιοχή άνευ γεννητικής σημασίας, στα λεγόμενα "γεννετικά σκουπίδια".

Το πρώτο όν ενός "είδους" είναι ή αρσενικό ή θηλυκό. Εν συνεχεία, διασταυρώνεται με μέλος του αρχικού είδους εκ του οποίου μεταλλάχθηκε και τα τέκνα του διαχωρίζονται κατά Mendel: 25% "νέο είδος" ,25% "παλαιό", 50% "μιγάδες" κ.ο.κ. Μετά από δεκάδες χρόνια ξεχωρίζει πλέον το νέο συγγενές υποείδος, ενώ το αρχικό είδος ζει παράλληλα και οι μιγάδες επίσης επ' αόριστον. Γι' αυτό όλα τα είδη όντων έχουν πολλές φυλές ή υποείδη και ποικιλία χαρακτηριστικών (επιπολασμός μεταλλάξεων).

Δηλ. η εξέλιξη προκύπτει σαν τα κλαδιά ενός δένδρου. Κάθε παρακλάδι είναι ένα νέο υποείδος, ενός είδους το οποίο απομακρύνεται συνεχώς και περισσότερο γενετικά από το αρχικό με διακλαδώσεις δηλ. με μη μειονεκτικές επόμενες μεταλλάξεις ή πλεονεκτικές δηλ. επιβιωτικές.

Οι μη μειονεκτικές μεταλλάξεις (ή οι πλεονεκτικές) είναι ελάχιστες εν σχέσει με τις μειονεκτικές: 1:10.000 ή και λιγότερες, και υπολογίσθηκαν με πειράματα ακτινοβόλησης εντόμων (π.χ. πειράματα με τις μύγες δροσόφυλλα των Crick-Watchon και Μύλλερ). Σημασία για την εξέλιξη έχουν μόνο οι μεταλλάξεις γεννητικών κυττάρων, πριν σχηματίσουν το ζυγωτό ή λίγο μετά.

Υπάρχει εν μέρει και η ικανότης επιδιόρθωσης μιας μετάλλαξης από το υπόλοιπο κύτταρο. Η ικανότης αυτή προέκυψε ως πλεονέκτημα επιβιοτικό για το ον με άλλες μεταλλάξεις(π.χ. λιγότεροι καρκίνοι).

Όλοι σχεδόν οι ιοί και πάρα πολλές χημικές ουσίες διοξίνες, κλοφέν, καρκινογόνες κλ.π. και οι υπεριώδεις ακτίνες (απορροφώνται επιλεκτικά από τα σκαλοπάτια του DNA, και τα αποσυνδέουν, ενώ διαπερνούν ανενόχλητα πολλές στοιβάδες κυττάρων) από τον ήλιο (2,5/cm2/sec) προκαλούν μεταλλάξεις. Οι επιβιωτικές (πλεονεκτικές) μεταλλάξεις εγκαθίστανται από την πρώτη και δεύτερη κιόλας γενιά και εξαπλώνονται έτσι στους απογόνους αμέσως. Δεν απαιτούνται χιλιάδες χρόνια που νομίζουν πολλοί θρήσκοι επιστήμονες. Και έτσι, ο χρόνος πάνω στη γη υπήρξε υπεραρκετός για την δημιουργία της εξέλιξης των ειδών. Σε λίγα χρόνια δημιουργείται πληθυσμός που φέρει την μετάλλαξη και το πλεονεκτικό χαρακτηριστικό και είναι ουσιαστικά ένα νέο υποείδος πάνω στο οποίο θα χτυπήσουν οι επόμενες επιβιώτικές και μη μεταλλάξεις.

Οι μεταλλάξεις είναι τυχαίες και δοκιμάζονται στο στίβο της ζωής. Η έννοια του σκοπού δεν υπάρχει στη φύση. Είναι μία από τις πολλές πλάνες του ανθρώπου. Στη φύση υπάρχει η έννοια της τύχης που δεν αντιλαμβάνονται πολλοί. Και στο βάθος της τύχης υπάρχει πάντα η απόλυτος αιτιότης.

Η θεωρία της απροσδιοριστίας (αρχή) είναι παρεξηγημένη επίτηδες από τους χριστιανούς ή τους θεολόγους και τον Heisemberg. O Weinberg τον επαναφέρει στην τάξη στο βιβλίο: "Όνειρα για μια τελική θεωρία".

Η αρχή αυτή λέει ότι δεν μπορούμε για τεχνικούς (φυσικούς) λόγους να προσδιορίσουμε (μετρήσουμε) την ορμή και τη θέση ενός σωματιδίου ταυτόχρονα με όσο μεγάλη ακρίβεια θέλουμε διότι η μια μέτρηση επηρεάζει το αποτέλεσμα της άλλης. Παρόλα αυτά, υπάρχει αιτοκρατιά στην κβαντική όταν λάβει κανείς όλους τους παράγοντες υποψιν π.χ. οι μονοωογενείς δίδυμοι οι οποίοι ξεκινούν από 30.000 γονίδια ολόϊδια και καταλήγουν σε 2 ολόϊδιους οργανισμούς ενώ μεσολαβούν τρισεκατομμύρια χημικές αντιδράσεις οι οποίες είναι κβαντικά φαινόμενα. Άλλωστε και να μην ήταν έτσι, τα σωματίδια θα αποφασίζαν για τις πράξεις των ανθρώπων, (ή θα τις επηρέαζαν), εφ' όσον δεν υπήρχε αιτιότης στο μικρόκοσμο, άρα ποιά η ευθύνη των ανθρώπων απέναντι στο Θεό; Και αν κατευθύνει τα σωματίδια ο Θεός, τότε παίρνει την ευθύνη των αμαρτιών μας (είναι και παντογνώστης). Αν τα κατευθύνουμε εμείς και αυτά εμάς είναι απαράδεκτος φαύλος κύκλος.

Ο άνθρωπος έχει πιο κοντινό εξάδελφο τον χιμπατζή με 300 γονίδια διαφορετικά στα 30.000 με τον οποιό διαχωρίστηκε στα 6 εκ. χρόνια πριν. Τα θηλαστικά όλα έχουν κοινό πρόγονο στα 265 εκ. χρόνια πριν. Τα πτηνά προέρχονται από τους δεινόσαυρους (περιοδικό "ΓΑΙΟΡΑΜΑ") ευρέθησαν απολιθώματα δεινοσαύρων με φτερά. Υπάρχει εξελικτική ερμηνεία καθαρή (ΓΑΙΟΡΑΜΑ).

Η εξελικτική σκέψη και ανάλυση δίδουν ερμηνείες για όλα αυτά, αρκεί κανείς να θέλει να τα ερμηνεύσει διότι πολλοί, οι χριστιανοί και οι θεολόγοι κυρίως δεν θέλουν. Μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί πάνω από 500 σκελετοί ή τμήματα πιθηκανθρώπων (Μπριτάνικα : Άνθρωπος) και αρχάνθρωπων.

Για την χρονολόγηση των απολιθωμάτων που κυρίως αμφιβάλλουν οι χριστιανοί, ας διαβάσουν στην Μπριτάνικα τα λήμματα : Αρχαιομετρία, Χρονολόγηση. Υπάρχουν τουλάχιστον 20 τρόποι χρονολόγησης των απολιθωμάτων, πολλοί με ακρίβεια >99% (σφάλμα 1%). Βλ. και Βιογέννηση, Γενετική, Γονίδια, Μεταλλάξεις, Οπάριν συσσωματώματα κ.λπ. στην Μπριτάνικα.

Η αρχή της εξέλιξης δεν ήταν η Αμοιβάδα κ.λπ. Η εξέλιξη λειτουργεί και στην άβιο ύλη δηλ. πριν και τους ιούς. Διότι υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ μορίων ή ατόμων για σχηματισμό χημικών ενώσεων οι οποίες εν συνεχεία σχημάτισαν DNA και RNA με τη βοήθεια και των αστραπών, πριν τους ιούς κ.λπ., μονοκύτταρους οργανισμούς σε υγρά περιβάλλοντα. Αυτά εσχίζονταν και αναδιπλασιάζονταν και πολλαπλασιάζονταν και μεταλλάξεις υφίσταντο με κοσμικές ακτίνες και χημικές ουσίες και ανταγωνίζονταν μεταξύ των και εξελίσσονταν τα πρώτα 500 εκ. έτη. Πολλές φορές κατάφεραν τα DNA να σχηματίσουν περίβλημα με πρωτεϊνες λόγω μεταλλάξεων (Οπάριν συσσωματώματα και πειράματα, Μπριτάνικα) χωρίς ίσως να μπορέσουν να το διαιρέσουν με την διχοτόμηση τους(των DNA). Όταν αυτό κατορθώθηκε με μεταλλάξεις το πρωτόγονο κυανοβακτήριο κύτταρο (ή ιός) κληρονόμησε εφ' εξής την ικανότητα διχοτόμησης DNA και περιβλήματος (διαίρεσης) στους απογόνους του. Τότε, ολοκληρωθηκε το πλήρες γεννετικό πρόγραμμα επιβίωσης και πολλαπλασιασμού.

Από κει και μετά γέμισε η γη σε λίγα χρόνια από αυτό και με πλεονεκτικές (ή μη μειονεκτικές) μεταλλάξεις συνεχίστηκε η εξέλιξη σε μονοκύτταρα με περισσότερα και διαφορετικα γονίδια.

Πρέπει να σημειωθεί εδώ ότι οι μεταλλάξεις σε αριθμό ανά χρόνο είναι ανάλογες του πληθυσμού του είδους οπότε ο πολλαπλασιασμός ενός είδους πολλαπλασιάζει ανάλογα την πιθανότητα για πετυχημένες μεταλλάξεις (οι μειονεκτικές δεν επιβιώνουν).

Οι μονοκύτταροι οργανισμοί ήταν οι μόνοι για 3 δις έτη. Οι πολυκύτταροι οργανισμοί άρχισαν πριν 700 εκ. έτη ως αποικίες κυττάρων και ήταν οι σπόγγοι στη θάλασσα. Δηλ. τα διαιρούμενα κύτταρα έμεναν σε επαφή. Τα αισθητήρια όργανα, νεύρα, ικανότητες κλπ. προέκυψαν από εκατομμύρια πλεονεκτικές μεταλλάξεις (και είδη ζώων που επιβίωσαν) κατά σειρά προστιθέμενες ως αποτελέσματα τα πλεονεκτήματα και τα γονίδια, και ως ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα. Η διαφοροποίηση των κυττάρων κατά την εμβρυογέννηση οφείλεται στον οργανωτή μέσω γονιδίων, και πρωτεϊνών που ανταλλάσσουν τα κύτταρα από τους πόρους των μεμβρανών τους. Η εμβρυογέννηση έχει μελετηθεί αρκετά και είναι πλέον παράλογο να κρύβει θαύματα διότι ποιος Θεός ποιας θρησκείας τα κάνει και γιατί; Και επί πλέον θα έχει και την ευθύνη για τα ελαττώματα και τη δυστυχία των αλληλοσπαρρασόμενων όντων και ανθρώπων.

Η θεωρία των υπερχορδών ήρθε για να συμπληρώσει την αιτιότητα στον υπό-μικρόκοσμο και δεν έχει καμία σχέση με Θεό, ψυχή κ.λπ. λόγω όλων των ανωτέρω. Εξηγεί και τη δημιουργία ύλης.

Η ύλη είναι αποτέλεσμα φυσικών φαινομένων και δεν έχουν τα σωματίδια υφήν μετάλλου ή στερεού κ.λπ. Απλώς έχουν τις ικανότητες της αδράνειας και των δυνάμεων. Άρα είναι ανοησία να ζητάμε από τον άνθρωπο-ύλη να παράγει ύλη εκ της μη ύλης! Πρέπει πρώτα να εξαφανίσει και τον εαυτό του.

Η συνολική ενέργεια του Σύμπαντος ισούται με μηδέν, δηλ. το άθροισμα ενέργειας + ύλης, και η ύλη προέρχεται από την αρνητική ενέργεια της βαρύτητας, (Hawking) με την Μεγάλη Έκρηξη.

Όλες οι επιστήμες έχουν κάνει όλα τα εκατομμύρια βήματα προόδου με τα οποία έχουν δομηθεί βάσει της έννοιας και της αρχής της απόλυτης αιτιότητας που αντιτίθεται στη θρησκεία. Εάν είχε τη δυνατότητα ο πατέρας μας ή ο παππούς μας κ.λπ. να αποφύγει έστω και μια αμαρτία, θα άλλαζε την ιστορία του σπερματοζωαρίου που έκανε εμάς κ.ο.κ. και ως γνωστόν από τους διδύμους τα σπερματοζωάρια δίνουν με ακρίβεια μεγάλη συγκεκριμένο άνθρωπο (σε συνδυασμό και με το ωάριο).

Αν ο Χίτλερ δεν έκανε τον πόλεμο, σήμερα π.χ. 2.000.000.000 άνθρωποι θα υπήρχαν στη θέση άλλων που ζουν τώρα. Και αυτό αντιφάσκει με το "Εκ καταβολής κόσμου εξελέξατο υμάς ο Θεός". Εφ' όσον "εξελέξατο" δεν είμαστε υπεύθυνοι (ούτε ο Χίτλερ) για τις αμαρτίες μας, απέναντι στο Θεό και υπάρχει απόλυτος αιτιότης.

Οι επιστήμονες έδωσαν απαντήσεις και σε υποατομικό επίπεδο και μέσα στα κύτταρα κ.λπ. και ποτέ δεν επιβεβαίωσαν ούτε ανακάλυψαν θαύμα (που τα επικαλούνται όλες οι θρησκείες απορρίπτοντας η κάθε μια όλες τις άλλες!). Αντίθετα χιλιάδες θαύματα και παράδοξα ερμηνεύθηκαν όπως: επιθανάτια οράματα, αυτογενής καύσις και ζώων, υπνωτισμός, ψευδαισθήσεις, φαντάσματα, μαγείες, θεραπείες με άγγιγμα, φωτογραφίες κατά Κίρλιαν, λειτουργία εγκεφάλου με νευρωνικά δίκτυα, συνειδήσεις, πυροβασία σε πολλές θρησκείες κ.λπ. Για όλα αυτά έχουν παίξει στη ΝΕΤ κυρίως, πάνω από 100 εκπομπές ερευνητών.

Προκύπτει επομένως ότι ο Αδάμ και η Εύα ήταν παραμύθι που το πίστεψε και ο Χριστός που γι' αυτό όρισε το Βάπτισμα (για το προπατορικό αμάρτημα) και επομένως έκανε λάθος και δε ήταν Θεός διότι δεν υπήρξε Αδάμ και Εύα πρωτόπλαστοι και μάλιστα 3x14=42 γεννεές προ Χριστού κατά τα Ευαγγέλλια. Ούτε είναι δυνατόν σε 42 γενιές να προκύψουν 100άδες φυλές των ανθρώπων από τον Αδάμ και την Εύα. Απολιθώματα νέγρων, Ινδών κ.λπ. χρονολογήθηκαν ότι έζησαν πάνω από 1 εκ. χρόνια πριν.

Άλλωστε ποιος παπάς θα μας πει τι είναι αμαρτία και τι όχι; Όποιος μας τύχει; Ή όποιος μας συμφέρει; Άλλος επιτρέπει πολλά (Ζακύνθου) και άλλος τίποτα. Είναι δικαιοσύνη Θεού αυτή;

Οι Θρησκείες υπεχώρησαν από το 99% των επιχειρημάτων τους και περιορίσθηκαν σε θέματα όπου δεν προχώρησε πολύ ακόμα η επιστήμη, όπως στη λειτουργία του εγκεφάλου και σε ψευτο-διλλήματα όπως ερμηνεύεται η συνείδηση, λες και υπάρχει ακριβής ορισμός ή λες και τα ζώα δεν έχουν συνείδηση (βλ. περιοδικο Focus Νοεμβριος 2001). Ο Τούρκος έχει τουρκική συνείδηση και ο Αλβανός αλβανική κ.λπ. Όσοι ασχολούνται με ζώα γνωρίζουν ότι τα ζώα έχουν ψυχολογία ανάλογη με τον άνθρωπο. Αν είχαν και ψυχή λόγω εγκεφάλου, πως τα σκοτώνουμε και τα τρώμε; Τι θα μας πουν στον άλλο κόσμο; Κι αν δεν υπάρχει άλλος κόσμος, τι νόημα έχει να μιλάμε περί ψυχής; Κι αν δεν έχουν ψυχή τα ζώα τότε δεν έχει και ο άνθρωπος διότι όπως είδαμε είναι ζώο.

Αλλά τι είναι άνθρωπος και τι δεν είναι; Ούτε εδώ υπάρχει απάντηση διότι οι σύγχρονοι βιολόγοι μας λεν ότι τα είδη δεν ορίζονται. Γιατί να είναι άνθρωπος ο Homo Sapiens και να μην είναι ο Νεάντερταλ ή ο Αυστραλοπίθηκος; ή ο πίθηκος; Όλα διαφέρουν μερικές μεταλλάξεις (ίδια ψύχη με ίσα δικαιώματα έχει ένας πανύβλακας με τον Αινστάιν;) ένας κανονικότατος εξαδάκτυλος (υπάρχουν πολλοί στην Ελλάδα (ΝΕΤ)) σε χέρια και πόδια είναι και αυτός άνθρωπος;

Επομένως όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν την ΠΛΑΝΗ όλων των θρησκειών την ανυπαρξία ψυχής και Θεού, το ότι ο άνθρωπος είναι ζώο, το ότι η εξέλιξης έγινε μόνη της ερμηνεύεται κλπ.

Όλα τα ζώα έχουν πολύπλοκο εγκέφαλο. Ο πίθηκος μαθαίνει 3.000 έννοιες με σχήματα. Το δελφίνι χρησιμοποιεί 400 φθόγγους (ήχους) σε συνδυασμούς έναντι 30 του ανθρώπου και έχει 1 κιλό εγκέφαλο. Αν υποθέσουμε ότι ο άνθρωπος λόγω της ικανότητας της ομιλίας έχει ανωτερότητα ή ψυχή, τότε, το δελφίνι είναι ανώτερο από τον άνθρωπο και έχει ψυχή!



Εκτυπώστε αυτό το άρθρο!

9 σχόλια:

  1. Έχει κυκλοφορήσει εδώ και πολλά χρόνια το βιβλίο "ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΕΩΣ" που απαντά σε όλα τα ερωτήματα!
    Μπορείς να το διαβάσεις αν θέλεις να πιστεύεις και να ερευνάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια!
    Παράλληλα
    Έρχονται παγκόσμια κρύα, και τα αυτο-καταστροφικά ΜΜΕ κανιβαλίζουν...

    http://klimatika.blogspot.com/2008/01/die8nis-ekehiria-alilovoi8ia_08.html
    http://www.youtube.com/watch?v=ICz4ryHJXA0
    Και για να παίρνουμε θάρρος: http://www.youtube.com/v/zvF1ha-M40U
    http://www.youtube.com/watch?v=NaXxwSUXMOw
    Κανιβαλισμός ή Αυτάρκεια και Διεθνής Συμφιλίωση;
    http://www.aee.gr/hellenic/1%20overpopulation/overpopulation%20gr.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ
    Η θαρραλέα προσαρμογή και οι αυτο-καταστροφικοί επιθετικοί

    Οι άνθρωποι, αμέσως μόλις ξεχώρισαν με τη μόνιμη όρθια βάδιση από τους κοντινούς προγόνους τους (λίγα εκατομμύρια χρόνια πριν, www.aee.gr), άρχισαν να εξαπλώνονται σε όλη τη Γη, αφού με τα χέρια τους περισσότερο ελεύθερα μπορούσαν να φτιάχνουν εργαλεία, να βρίσκουν ευκολότερα τροφή και να αμύνονται καλύτερα αλληλοβοηθούμενοι στις καιρικές-κλιματικές αλλαγές και σε θηρευτές τους, χωρίς να υπάρχει για εκατομμύρια χρόνια κανένα στοιχείο πολέμων μεταξύ τους, αφού η μετανάστευση και η επινοητικότητά τους μπορούσε να εξασφαλίζει την επιβίωση κάθε ομάδας χωρίς θύματα.
    Μόλις 14.000 χρόνια πριν, και αφού οι άνθρωποι έχουν φτάσει και προσαρμοστεί ειρηνικά στις 5 από τις 6 ηπείρους του πλανήτη, σε ορισμένες περιοχές η εκεί εμφανιζόμενη αδυναμία μετανάστευσης λόγω ακούσιου, αρχικά, υπερπληθυσμού και στις γειτονικές περιοχές, οδήγησε σε χρόνιες εντάσεις, εθισμό πολλών εγκύων-εμβρύων-νηπίων σε κορτιζόλη/φόβο, ορισμένων στην επιθετικότητα και τους πρώτους πολέμους, οι οποίοι κλιμακώθηκαν σε λίγο (εδώ και 6000 χρόνια) με την από την ηλιακή ακτινοβολία ερημοποίηση της ζώνης Σαχάρας – Μέσης Ανατολής – Κεντρικής Ασίας (www.saharasia.org και Raymond Kelly: Warless societies and the origin of war). Οι αυτοαποκαλούμενοι "εκλεκτοί" επιθετικοί προσπαθούν να επιβάλουν κατευθυνόμενο υπερπληθυσμό για να έχουν δούλους, μισθοφόρους, γεωργούς – καθώς είναι εθισμένοι στη μανία ("μήνιν" - Όμηρος, Α1) να διατάζουν…
    Η πλειονότητα των ανθρώπων απεχθάνεται κάθε σύγκρουση ως ανθυγιεινή και επικίνδυνη, προσπαθώντας να μεταφέρει στις επόμενες γενιές τις πανάρχαιες φιλειρηνικές παραδόσεις της του διαλόγου, του θάρρους, της χαράς, της συλλογικής ευημερίας. Οι γεωκλιματικές συνθήκες ευνόησαν σε ορισμένες περιοχές του πλανήτη να διατηρηθεί το αφοβέρηγο μεγάλωμα των παιδιών και η επιβίωση απόλεμων λαών (λ.χ. Ινουίτ-Εσκιμώοι), ενώ στην ελληνική χερσόνησο οδήγησαν στην αμυντική δημιουργία τού κατασυκοφαντημένου και γενοκτονημένου αμεσοδημοκρατικού συνομοσπονδιακού τρόπου συνεργασίας τού Χρυσού Αιώνα τής Αφοβίας, με τα συνεχώς εναλλασσόμενα και ελεγχόμενα αξιώματα, τις συχνές γιορτές, τα μνημεία θάρρους: "Παρθενώνες", μουσική γλεντιού, θέατρο. Ενδεικτικό των ψεμάτων που οι "εκλεκτοί" διαδίδουν διεθνώς (και που αποκαλούν “πολιτισμό” την επιθετικότητά τους) είναι ότι για την τρομοκρατία που εξαπολύουν οι όμοιοί τους, όπως τις ισοπεδώσεις Πλαταιών, Θήβας, Ολύνθου και όλες τις επιδρομές τους κατηγορούν τα αθώα θύματά τους ("συλλογική ευθύνη"), ενώ καπηλεύονται τα καλλιτεχνικά επιτεύγματα των αφοβικών, απλών ανθρώπων, από την Επίδαυρο ως τον αρχικά φιλειρηνικό αθλητισμό, που τον κατάντησαν επιδεικτικά ξενύχτια, τζόγο και μονομαχίες σε αρένες κάθε είδους…
    Τους αυτο-καταστροφικούς περί τη Μεσόγειο αρχομανείς διαδέχθηκαν οι Σταυροφόροι και αλλού άλλοι που, δυστυχώς, έχουν καταφέρει με γενοκτονίες και συνεχή τρομοκρατία να επιβάλουν σχεδόν παντού την εσωτερική τους κατάσταση του φόβου, της εξουθένωσης και της απαισιοδοξίας…
    Οι φοβικοί αδυνατούν να καταλάβουν μόνοι τους τις δυνατότητες των γενναίων ανθρώπων να αντιμετωπίζουν συλλογικά παγετώνες, φουρτούνες, επιδρομείς και άλλες αντιξοότητες, και εμποδίζουν, όσο δε συναντούν σθεναρή άμυνα, με σπασμωδικούς τρόπους την προετοιμασία των νέων γενιών για το μέλλον τους, πράγμα που σήμερα φέρνει τα 6,6 δισεκατομμύρια εξουθενωμένων ανθρώπων στα πρόθυρα αλληλεξόντωσης ενόψει ενδεχόμενων απότομων κλιματικών αλλαγών…
    Η θαρραλέα, αισιόδοξη, συλλογική αντιμετώπιση των απειλών, από την εμφάνιση των ανθρώπων, είναι το ασφαλέστερο εργαλείο επιβίωσής τους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητε widgetbook το βιβλιο αυτο το διαβασα πριν 15 χρονια και ειναι σχιζοφρενικο διοτι πυροβολει την επιστημη ευκαιριακα και οπου μπορει και αποσπασματικα πιανομενος ο συγγραφεας απο τυχαια δημοσιευματα διαφορων αναξιοπιστων ανακαλυψεων απολιθωματων και τα συγκρινει με καταστροφικο σκοπο και οχι για να βρει την αληθεια.
    Δεν εχει καμμια ιεραρχημενη επιστημονικη καταρτηση ο συγγραφεας αυτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητε ανωνυμε σχετικα με την ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

    Ολες αυτες οι αλλαγες επιτευχθηκαν με επιβιωτικες μεταλλαξεις των γεννετικων μονο κυτταρων που εγιναν μετα ανθρωποι και διαιωνιστηκαν ετσι οι μεταλλαξεις αυτες.

    Η επιβιωση δυστυχως απαιτει και σκληρο ανταγωνισμο και πολεμους και καταπιεση.

    Εμεις σημερα καταπιεζουμε αγριως π.χ. τα προβατα και τα βοοειδη για τα οποια οι επιβιωτικες τους μεταλλαξεις ειναι προς το μερος της υποταγης τους σε μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το βιβλίο που αναφέρει ο widgetbook, το έχω διαβάσει και 'γω και θα συμφωνήσω μαζί του. Είναι ένα πόνημα επιστημονικότατο, με πλουσιότατη βιβλιογραφία, προερχόμενη κατά τη μεγάλη της πλειοψηφία από εξελικτικές πηγές, είναι γραμμένο διεξοδικά και αποδεικνύει σαφέστατα το αναπόδεικτο της εξελικτικής θεωρίας, αλλά και τα κίνητρα στήριξής της από τους οπαδούς της. Ήταν για μένα ένα καλό ξεκίνημα αμφισβήτησης όλων, όσων με είχαν "ταΐσει" τόσα χρόνια και τα οποία θεωρούσα δόγμα και αξίωμα της επιστήμης. Αξίζει οποιοσδήποτε καλοπροαίρετος να το διαβάσει και θα πειστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δείτε το νέο βίντεο για την κατάρρευση των φοβικών-επιθετικών Μάγια από αδυναμία προσαρμογής στην ξηρασία, που έγινε μετά από ΨΥΞΗ των ωκεανών και λιγότερες βροχές, όπως ακριβώς συμβαίνει ΣΗΜΕΡΑ:
    http://klimatika.blogspot.com/2008/01/die8nis-ekehiria-alilovoi8ia.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συμφωνώ με τον Ανώνυμο 18 Φεβρουαρίου 2008 7:14 μ.μ.

    Η θεωρία της εξελίξεως είναι μόνο μια θεωρία.
    Εικασίες δηλαδή.
    Εκτός κι αν αποδειχθεί, πράγμα αδύνατο λόγω ελλείψεως εξωτερικού παρατηρητή την εξεταζόμενη χρονική περίοδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά είναι τουλάχιστον ανοησίες. Υπάρχουν εκατομμύρια ευρήματα απολιθωμάτων τα οποία έχουν ευρεθεί και δημοσιευθεί σε χιλιάδες περιοδικά εδώ και δεκαετίες, και συμφωνούν όλες οι επιστήμες και τα Πανεπιστήμια παγκοσμίως!!!

      Διαγραφή